Zaciatko apríla som bola v bare (nočnom) ked som sa vracala bola som sama.Uchytil ma podivny chlap a nutil ma k sexu.Podla vyzoru to bol pravdepodobne bezdomovec..citim sa strapne.pretože mi to robil "nechutne" ako mam postupovať? dakujem
Jasne skus s rodicmi, nemohla si zato. Navyse sa chod dat minimalne vysetrit, dovie co si od tej opice mohla chytyt. A neber to na lahku vaho. Ak poznas aspom trocha jeho vyzor chod na policiu, ak ty je tazko chod s kamaratkou ci rodicmi. Ale zacni to riesit nenechavaj si to pre seba. Aj ked sa za t ohambis, minimalne to povedz rodicom.
Policia? ta jej osere kkt. Moju matku zmlatil moj nevlastny foter a isla na policiu o 2 dni neskor podala trestne (samozrejme predtym nesla k lekarovi) a povedali jej ze si to mohla vymyslet, ze mala dojst podat trestne oznamenie skor a hlavne s tym mala ist k doktorovi..
Tu nepomoze nic ine len ist na to vysetrenie a zistit ci si od neho nic nechytila a potom ho dobre nakopat do kokota aspon pre svoje vnutorne uspokojenie..
Podobné skúsenosti s políciou mám žiaľ aj ja. Sú to obyčajný sráči, ktorí keď ich najviac potrebuješ ti oserú hlavu, ale ináč ťa velice radi zbuzerujú (česť výnimkám,ale tých je veľmi málo).
Jednoznačne ako to už uviedli predomnou choď k lekárovi, on ti tiež poradí ako ďalej. A okrem toho existujú aj nejaké tie centrá pre takéto prípady, či poradne, takže skús vyhľadať aj niečo také...
Za policiou nechod. Spravila si chybu. Mala si ist hned v tedy za policiou DNA. A teraz uz ziadne nie su. takze dokazanie vyny je dost tazke. A ak neviues ani ako vypadal o dost zloztejsie vies?
Ak vies ako vypadal, povedat kamosom a nek ho dojebu poriadne
Jezismarja, prepac, ale to je hrozne. Rozhodne za to nemozes, uz sa to najma neodstane, ale stale mas sancu mnoho veci napravit. Myslim si, ze povedat to rodicom a porozpravat sa s nimi o tom by mohlo nieco vyriesit, samozrejme neviem, aky vztah mas s nimi. Rozhodne skus cloveka, ktoremu veris. Nie je to sice utecha, ale tato skusenost ta moze naucit, ze treba davat pozor (nuz, aj ja si asi radsej budem davat vacsi) a nechodit sama. Nech sa to uz nikdy neopakuje. A mala by si skutocne ist k lekarovi na vysetrenie, v kazdom pripade, ci to uz niekomu povies alebo nie (v tvojom veku to lekar, nech je to cokolvek, nepovie rodicom, ked nechces). Policia, nuz, ja mam bohuzial tiez take skusenosti, ze nic moc, ale napriek tomu by si to mala skusit. Pospominaj si na co najviac veci o tom cloveku, v pokoji si sadni doma, spis to, pomoze to mozno aj lekarovi aj policii. Co najskor. Poradie: 1.ist k lekarovi, 2.rozhovor s rodicmi, 3.policia. Aj ked ho nakoniec nenajdu, urob maximum, aby si si nic nemohla neskor vycitat. Lebo ta psychicka trauma, prekonat to, musi byt fakt tazke (aj ked som to nezazila, preto to neviem uplne pochopit, ake to je, ale nikdy by som nechcela )
Na policiu mozes ist ak si tam chces posedet 2 hodiny. Spisu s tebou zapisnicu, zalozia ju do bordelu kde odkladaju vacsinu veci a potom sa do nej ani nepozru. Myslim si ze strata casu. Keby ides hned tak by to aj malo uspech, ale takto uz je neskoro..
A este ta aj dobre zbuzeruju ze preco si nepodala trestne oznamenie hned. Neviem ako ty ale ja by som tie ich picoviny nechcel pocuvat..
Takze ludia, nekdo si z nas pravdepodobne robi srandu...nick Ivaaanky na azete je monkeygirl, ked si kuknete profil tohto nicku, uvidite dole napisane, ze: TENTO NICK SA UZ NEPOUZIVA! NOVY NICK MoLoKo77...moloko77, rovnaky nick aky ma na azete dievca menom Dankova, ktora nevie s kym je tehotna.......TAKZE bud je tu nejaka holka co ma fakt obrovsku smolu do zivota alebo sa niekto mierne nudi
ak je to teda celé len sranda, lebo z tohoto sa sranda nerobí. Bud si fakt taká jebnutá a nevieš, čo robíš, alebo nemás doma čo robiť, tak si vymýslal takéto kraviny a zabávas sa na tom, ked ta všetci lutujú. By som ti priala len obycajné obtazovanie zazit na ulici a hned by si vedela, čo to ozaj je.
Podporujem nazory ostatnych....chod sa dat vysetrit, aby asi nahodou nieco od takeho smejda nechytila..a ak nahodou hej..aby sa to liecilo! A dam ti jednu radu....NIKDY NECHODIEVAJ SAMA V NOCI!!! Ak sa ti nahodou znovu take cosi stane...utocnik ta nesmie dostat na zem, staci silny kop do genitalii...a je v tahu...nic nezmoze..a ty mozes ujst....
Spike ma pravdu.. jeden riadny kop a bude mat na chvilu ine problemy! teraz chapem preco nam rodicia zakazuju chodit samym domov...a k tej doktorke si mala ist hned ale lepsie neskoro ako nikdy (bohvie ci ta nenakazil) a vsetko jej povedz ona ti povie co dalej(zrejme ta aj k psychologicke posle a na policiu a tak..aj ked to uz bude dost neskoro zrejme s tou policiou) a fajn by bolo ak to povies rodicom kamaratke hocikomu komu veris...a k psychologicke dojdi lebo toto moze vela problemov narobit...drzim palce
Stifut si dzivy,ze ta napadlo take veci popozerat...najprv som zhrozene citala tuto diskusiu ale teraz neviem comu verit...ale nepozdava sa mi to cele...
Bože si z toho robíte väčšiu tragediu ako ta holka ,ked sa ti to páčilo tak pohoda nie,podla mňa si sa neak brutalne nebranila , len by si mala ísť ku gynekologičke či ti tam nezanechal neaku infekciu
akože revolucion pise ze jej to robil nechutne tak akože nechapem ta asi sa jej to v tom prípade nepáčilo nee??? bože a bezdomovec...ale akože narozdiel od nej by som hned isla za rodičmi a nečakala dva mesiace ...
Ewelin, neviem co presne znamena dzivy, ale asi to bude divny, no dovol aby som ti vysvertlil ze preco som to kukal. Takze tato tema bola zalozena rovnaky den ako tema Neviem s kym som tehotna, ci jak sa presne vola. To este nic neznamena, viem, ibaze v tej teme postupom casu zacali ludia podozrievat to dievca, ze si to vymyslela. Tak som si kukol profil Dankovej, toho dievcata co nevie s kym je tehotna, a vsimol som si zaujimavu vec: ona aj Ivaaanka boli prihlasene vtedy len 2 krat za cely cas co su na birdzi, este k tomu naposledy v rovnaky den a rovnaku hodinu, co sa mi uz zdalo pomerne trosku podozrive. Tak som kukol tie profili na azete ( inspiroval som sa od Coca-Coly, ktora tiez spominala uz nieco s azetom ), no a bolo.....normalne ako 100 krat si nezistujem ci diskusie su alebo nejsu pravdive, a myslim ze mam aj zmysel pre humor, ale odtial potial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ivaaanka: povedz to rodičom a hlavne choď na políciu aby toho hajzla chytili.Možno by si mala ísť aj k psychológovi aby ti nejako pomohol.
Tu nepomoze nic ine len ist na to vysetrenie a zistit ci si od neho nic nechytila a potom ho dobre nakopat do kokota aspon pre svoje vnutorne uspokojenie..
Jednoznačne ako to už uviedli predomnou choď k lekárovi, on ti tiež poradí ako ďalej. A okrem toho existujú aj nejaké tie centrá pre takéto prípady, či poradne, takže skús vyhľadať aj niečo také...
Ak vies ako vypadal, povedat kamosom a nek ho dojebu poriadne
cocca-colla- preboha, co ti sibe?
A este ta aj dobre zbuzeruju ze preco si nepodala trestne oznamenie hned. Neviem ako ty ale ja by som tie ich picoviny nechcel pocuvat..
ak je to teda celé len sranda, lebo z tohoto sa sranda nerobí. Bud si fakt taká jebnutá a nevieš, čo robíš, alebo nemás doma čo robiť, tak si vymýslal takéto kraviny a zabávas sa na tom, ked ta všetci lutujú. By som ti priala len obycajné obtazovanie zazit na ulici a hned by si vedela, čo to ozaj je.