dnes som sa dozvedela ze 2 moj kamosky zneuzili moj e- mail a založili si tu profily, dnes som si asi po 1 mesiaci citala na pokeci na jednom niku maily a mala som tam potvrdenia o registracii, to je aká drzosť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj som strašne naštvana a prepačte pomylila som sa nie na pokeci ale na centrume soryy,a už som aj všetky zrušila to je strašna drzosť , neviem prečo to urobili asi chceli pisat nejake blbosti a aby to potom bolo na mna je neviem jo
neviem co mate s tym qipom icq 6 nie je na zahodenie podla mna len chcete byt originalni a k teme: je to tvoja chyba ja by som nedal heslo na mail ani svojej matke
tak ale to im moc nepomohol lebo pri vacsine registracii pride na mail registracny (aktivacny) link na ktory treba kliknut alebo sa na neho posle heslo acc zalozeneho na urcitej stranke nie ?
Ale najhorsie nie je to ze niekdo ide bez povolenia na icq ale ked zacne nadavat ludom co mate v icq ako raz mne...a este mazat...nakolko to asi bolo na 99% v skole tak zacnem podobne zachadzat z icq ktore bude zapnute...
dnes sa ludia dokazu znizit aj viac ako ist niekomu do sukromia.....dehonestuju tym sami seba a kvalitne, tazko sa vracia nazad....ak si uz raz dovolia, padaju aj ine zabrany....smutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov