Určite tu podobný forúm bol aspon sto krát A určite mi minimálne 10 ludia napíšu nech použijem googlu No ja chcem vedieť vaše osobné názory. čo pomáha . čo máíte odskúšane. prípadne niake vaše osobne rady ,triky
@flyleaf nefarbím ale mám krátke straašne učervae vlasy čiže mám dost vybuch čiže bud do copu.. ale ofinu vždy musímžehlit. a revalid používam aj ampulky kondicioner aj šampon ale za kolko mám čakat výsledok netuším
@mielikki osttrihala sosi vlasy po plecia bohužial nevydržala žehlila.. tie konce nie su niake uplne príšerne.. skro všekto ej to clee dokopy take suche a myslíš že je zle ked používam šampon kondicioner olej . vlasový akvivátor a niaky balzam dokopy? olus ešte ked si žehlim ofinu rpípravok na žehlenie?
nežehliť....nefarbiť....vlasy umyvať pod studenou vodou obyčajným žihľavovým šamponom....nechať vyschnuť....čo najmenej ich nosiť rozpustene.....raz/ dvakrát za tyžden nejaký zábal na vlasy.....
skús potravinový doplnok Biosil, po ňom rastú vlasy fakt rýchlo a ani to nie je drahé, asi 2,50 za 60 tabliet.. a u mňa na rast zabralo aj potretie pokožky hlavy citrónovou šťavou po umytí vlasov, necháš to pôsobiť 2 minúty a opláchneš. na zničené vlasy je super maska - zmiešaš vajíčko, med, citrónovú šťavu a olej, necháš pôsobiť 10-15 minút a umyješ.
prestaň si ich žehliť alebo ich žehli len minimálne ....nefénuj ich, nelakuj, negéluj .. daj si podstrihnúť tie zničené konce a neumývaj si ich moc teplou vodou...a kondicionér si davaj ....a aj žihlavové šampóny sú dobré na to
@1ivanushka1 ja dávam celé :/ a olej olivový som zabudla, ale keď mám u seba viac peňazí, tak si kúpim kokosový olej, ten je pre vlasy úplne najlepší, sú potom úplne jemné
farbím, fénujem, nežehlím, nenatáčam, mala som končeky rozlámané, že až, v pondelok som nehodou došla o 20 cm vlasov, ku ktorým som mala hlboký vzťah a už nie je zlomený ani jeden
jedine strihať, všetky tie balzamy a tak sú len dočasné, síce ti to vlasy zjemní, ale ak ich prestaneš používať, znova ich budeš mať rovnaké
ja si dávam na vlasy kokosový olej a menej žehlím a fénujem, radšej si dám vlasy do copu. vlastne ja si vlasy umývam už asi len dva-max.trikrát týždenne,z toho aspoň raz si nechám vlasy vyschnúť len tak.
a zaberá to, už rok som nebola u kaderníčky a nemám vôbec rozštiepené alebo oslabené končeky
zehlim kazdy druhy den..ked nieje skuskove etc ze nechodim moc von DD . niesu dako extra polamane tak za pol roka na nich volaco vidno..keby sa striham ani to nie...ale mam tolko pripravkov ze neviem ktory mi pomaha ale vsetky kadernicke..tie "veci" ako gliss kur a podobne somariny nepouzivam ked uz tak Loreal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
na posilnenie vlasov odporúčam revalid, ale nečakaj že ti z neho budú rásť vlasy
súrne to potrebujem vdieť
a inak nenamáhaj a nepoužívaj nič so silikónmi
a znižené odstrihni. Ak je veľký kus, tak postupne
(a zas to s kondicionérom a podobne nepreháňať, nech sa zas zbytočne nezaťažujú)
jedine strihať, všetky tie balzamy a tak sú len dočasné, síce ti to vlasy zjemní, ale ak ich prestaneš používať, znova ich budeš mať rovnaké
a zaberá to, už rok som nebola u kaderníčky a nemám vôbec rozštiepené alebo oslabené končeky