Dobrý deň milé dámy chcem vedieť či ste všetky také naivné. Kamarátka mala rok dobrý vzťah potom sa to pokazilo a išlo to od 10 k 5 ale rok bola stále z chlapcom. Nakoniec keď povedala že sa rozídu sa opili a vyspali a máme tu dieťa.
Teraz verí že sa nefunkčný vzťah dá znova dokopy keď budú mať dieťa. Dokonca spolu ešte nebývali. Posledné tri mesiace sa hádali 7 dní v týždni a ona zrušila zasnúbenie. Ale nakoniec si ho berie. Čo si o tom myslíte? Robí dobre??? Podľa mňa nie.
P.S. je veriaca a interrupcia neprichádza do úvahy a podľa rodičov je vzťah ok aj keď nadpriemerný počet decibelov počuli ale to vraj k manželstvu patrí ! Štyri až päť hádok za týždeň silných a to ani hodinu neboli spolu. To normálne podľa mňa nie je.
Nepotrebujem radu nežiadala ani o tom len sa zaujímam čo si tom myslíte vy.
Ďakujmem
tak ja si myslim, ze to je smutne velmi, ale zeby to mali nejak riesit spolu a dat tomu sancu. A skusit to s Panom Bohom prekonat, ved nic nie je take zle ako to vyzera, da sa to zachranit s vierou a s Panom Bohom
nemám rada ak sa dvaja ľudia berú len preto, že žena je tehotná. ak sa dovtedy neplánovali vziať tak nech sa neberú ani potom (respektívne nie kvôli tomu).
v poslednej dobe som často svedkom toho, ako si dievčatá zničia život s debilom. podľa mňa je na takých situáciách najhoršie to, že s príchodom dieťaťa sa žena často stáva na mužovi závislá a aj keď je to úplný idiot, tak ho nepošle preč, ale mu všetko odpúšťa, len aby zachránila rodinu, aby dieťa malo otca.. je to hrôza, ale je to ich vlastná voľba. myslím si, že mladý človek by si mal život najprv vychutnať a nie si narobiť deti a povinnosti sotva opustí bránu školy. mladosť je sama o sebe dosť krátka, tak prečo si ju ešte viac skracovať. na povinnosti bude ešte dosť času... kiež by ľudia konali zodpovednejšie.
nejde o to nerobiť hneď deti ak sa perfektne zhodnú tak nech majú aj po škole ale ak sa rozídu zruší zásnuby a nechá sa opiť a nakoniec sa nechá nabúchať je hlúpe a nezodpovedné. Je to ale ich život ale je to kamarátka zo školy a ostal som v školu atropabeladona. Takto si zničiť život ale hlavne dieťatku.
nuz sprostemu nevyhovoris. Su asi dost ale dost nedospeli a mali by sa normalne rozpravat. Predpokladam z tvojej vypovede, no ak to nechapu oni dvaja, tak ty asi duplom. Hadky su normalne obcas a tiez v ramci nedorozumenia sa nejdu rozchadzat. A vobec, chcela sa rozist, spravil jej dieta, ona dufa v skvely vztah, zrusu zasnuby, je veriaca, tolko hluposti. Zislo by sa aby s nimi prehhovorili starsi a mudrejsi, mne sa to nezda akk vztah standardnh, alebo vies ich tajnosti, mozno sam mozes nieco spravit. Ale ide o vzplanutie a vyhorenie ich lasky. Naozaj moze ist o peniaze, takisto vycitky nezamilovanosti, toto je cele zle, ns dieta neboli pripraveni a uznas, ze bez otca ona bude mrnej ziadana, kolki chlapi chcu s dietatom. Nahodou som mal moznost poznat pripad, ze chalan bral deti ako samozrejmost, ale sam bol dietatom. Mozno sa mylim a vsetko je lepsie, v tom pripade sa im bude dat lahsie prehovorit, ak sam chces. Asi ta to dost zasahuje bytostne a je to zaroven tvoj problrm. Nicnerobenie je ako modlenie, spoliehat sa na zazrak je riskantne a konieckoncov sa ti naprava nemusi pacit. Budu spolu, pomeria sa, ale casom si znovs budu vykrikovat, pokruteny vztah, dieta bude s takymi rodicmi a co je teraz lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
P.S. je veriaca a interrupcia neprichádza do úvahy a podľa rodičov je vzťah ok aj keď nadpriemerný počet decibelov počuli ale to vraj k manželstvu patrí ! Štyri až päť hádok za týždeň silných a to ani hodinu neboli spolu. To normálne podľa mňa nie je.
Nepotrebujem radu nežiadala ani o tom len sa zaujímam čo si tom myslíte vy.
Ďakujmem