ale nie ... proste ja len že môže byť aj taká možnosť .. že to "ani" je tlačová chyba ... lebo v jednej úlohe asi sa ta chyba vyskytla tak som myslel že to môže byť aj tu :/
@lochnessko@mcvpn .... v prvom rade dakujem lognessko za vyriesenie tej ulohy co si tu dal vyriesenu ja nechapem ako to ale dik
a som rád že mi stým niekto chce pomôcť a láme si nadtým hlavu tiež ... no ak nemáte riešenie .. nevadí mne by stačila aj nejaká pomôcka, napr tie pismena čo už máte
@lochnessko@mcvpn .... ****ano lochnessko ma pravdu .. nemusí to písmeno byť hneď v prvom štvorčeku , ale prvé v riadku/stĺpcy ... od tej šípky za okrajom .. proste tak ako napísal lochenssko
Ja mám zatiaľ napevno 13 písmen a 6 medzier, ale ďalej už neviem... raz som to skoro mala, no potom som si všimla, že som sa v jednom políčku sekla... Ale prídem na to! (dúfam )
@snehovavlocka presne tu istu otázku som si kládol aj ja ... no ale tak keď som to ja vypočítal tak som mal spolu aj s tými predtlačenými 26 .... a keby som mal DOPLNIŤ 28 ... tak spolu by ich muselo byť až 36 .. neviem kde by som vtrepal ďalších 10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
chod spat
ale nie ... proste ja len že môže byť aj taká možnosť .. že to "ani" je tlačová chyba ... lebo v jednej úlohe asi sa ta chyba vyskytla tak som myslel že to môže byť aj tu :/
toto nemôže mať riešenie,lebo už keď tam zapíšeš tie pismena po obvode,tak to nevychadza...
no ja mám 3D a dalej neviem
a som rád že mi stým niekto chce pomôcť a láme si nadtým hlavu tiež ... no ak nemáte riešenie .. nevadí mne by stačila aj nejaká pomôcka, napr tie pismena čo už máte
na toto som prišiel zatiaľ ja..
@mcvpn aj v pravo hore by malo byt D, kedze nalavo odtial prve byt nemoze (je tam A,C) a keby bolo v dalsom tak tam uz nevojde 5 pismen