Kolko krát, ak sa vám to stalo, ste stúpili do tej istej rieky znova, a dali ste sa dokopy s vašou bývalou/ým? A ako dlho vám to vydržalo?
Ja osobne som bol taký sprostý, že som to spravil 3x a strašne teraz lutujem že som mal mozog inde.. nikdy viac ale konečne som sa vyslobodil, tak by ma zaujímali vaše "štatistiky"
spravila som to raz, myslela som si, že to bol správny krok a že sme na seba konečne dospeli. očividne dospela len jedna polka z nás. well, poučila som sa.
2x som chodila s dvoma mojimi ex. čiže dva razy som myslela, že to bude lepšie takto, v tom prvom pripade oficialne raz ale my sme sa x raz kvazi rozisli a kvali dali znova dokopy hm. no nič, prva silna pubertalna laska. druhy exo, to bolo o inom, tam som aj ivdela pointu lebo prvy pokus.. to sme este obaja boli jedmne zmotani na exov a ten druhy pokus bol fakt fajn len sme pak dosli na to ze nejsme moc podobni
a ano, uz by som to nechcela robiť, ale hm, nemozem pvoedat ze to nikdy neurobim lebo sa poznam, može sa stať
sme spolu 4 a daco roka a za ten cas sme mali tak 2 mesiace "pauzu" alebo co to bolo, bola to hrozna blbost a blbe obdobie v nasich zivotoch, takze nvm,ci sa toto pocita. ale ja som myslela ze sme sa rozisli uz naveky vtedy.
ked som bola mladsia s jednym sme sa spolu stale znova davali dokopy hoci to bol dost zly vztah ale bola som mlada a hlupa a aspon viem ze to nie je velmi rozumne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja osobne som bol taký sprostý, že som to spravil 3x a strašne teraz lutujem že som mal mozog inde.. nikdy viac ale konečne som sa vyslobodil, tak by ma zaujímali vaše "štatistiky"
a ano, uz by som to nechcela robiť, ale hm, nemozem pvoedat ze to nikdy neurobim lebo sa poznam, može sa stať
Teraz s novým frajírkom sme sa dohodli, že ak sa rozídeme raz už to necháme tak lebo on mal predošlý vzťah rovnaký, že sa rozchádzali a scházali...