@denix síce som sa vyrevala, ale podľa mňa to nebol film kvôli ktorému by som mala mať depky, za to že niekto zomrie tak to má byť hneď zlé? Ja si ten film pozriem aj sto krát, podľa mňa to že umiera berú dosť odvážne, a správnym smerom ako by to mal brať každý, to je podľa mňa na tom to utešujúce.
klasika zelená míľa, donnie darko a večný svit nepoškvrnenej mysle a 21 gramov - ak máš rada časové zvraty, gran torino, počiatok, pianista,osudový dotyk, crash, veľká ryba
tých emotívnych filmov je veľké množstvo, ja ich vyhľadávam, takk snáď tieto pre mňa, ale zase nespomenul som útek z väznice shawshank, ktorý je asi najemotívnejší, ale azda si ho už videla a tú zelenú míľu asi tiež.
50:50, PS: I love you, Seven pounds, A little bit of heaven, Moja prvá láska, Moja druhá láska, My blueberry nights, My life without me, Pošli to ďalej..
no a to ja obvykle pri filmoch ani neplačem takže fakt je dobrý a potom ešte Keith , My Sister's Keeper , Hotaru no haka, Donie Darko, Million Dollar Baby, Gran Torino, také a ešte Deti zo stanice Leningradská je to dokument ... to sme v škole pozerali tak to takmer polka triedy revala a potom ešte takí deprimovaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a nič podobné asi nepoznám :/
ale bláznivá, hlúpa láska je fajn.
Nie, robím si srandu, každý tam zomrie
Ale taká Amelia z Montmartre.
Alebo The Perks of Being a Wallflower.
Aj last song
The Fountain
Mrs. Potter (balzam na dušu)
a inak som zástanca starých muzikálov a klaisky
ako Odviate vetrom
alebo Hello Dolly, Funny Girl, Yentl a tak
ale robím si srandu, všetci fakt nezomrú
tých emotívnych filmov je veľké množstvo, ja ich vyhľadávam, takk snáď tieto pre mňa, ale zase nespomenul som útek z väznice shawshank, ktorý je asi najemotívnejší, ale azda si ho už videla a tú zelenú míľu asi tiež.
alebo taký britský, že Never let me go sa to volá, ale tak, je to aj trochu depresívne, no