mam pocit, ze sa stale tvarim znudene a neviem sa tvarit normalne, aj na fotkach vzdy vidim ze som znudena aj ked sa usmievam, co s tym? mate nietko podobny problem?
ja tiez vyzeram stale jak sfetovana a zaspata.. ale nahodou je to vtipne.. triedna chcela volat mojej mame ze fetujem, ze za nou vsetky ostatne chodia a uz ma nevie branit dalej a tiez som zatial neprisla na to ako sa tvarit inak
kittynka ano lezies mi na nervy svojimi stupidnymi infantilnymi prispevkami, necitam ta prvykrat, ale ked uz si racila napisat aj do mojej diskusie nemohla som si to odpustit
Mam podobny problem.No ja sa ani nejako casto neusmievam,takze to je pochopitelne...no tak skus stale mysliet na nieco vtipne a uvidis ze sa budes usmievat spontanne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a v reálnom živote ti neporadím, skús sa stále smiať
No a k tebe:Tu uz pomoze jedine plasticky chirurg!
Fakt ti leziem na nervy?aha keby teraz nezalozis tuto diskusiu tak ani neveim ze si Ale dobre ked ti leziem na nervy som rada
A este akoze nechapem co k tomu my mozme povedat..zalozis kktsku diskusiu tak som si svoj jebnuty nazor nemohla odpustit
Rada si to s tebou vydiskutujem.
btw: Hned hore mas napisane:Na kazdom nazore zalezi!Aj na stupidnych infatilnych nazoroch ako ty hovoris!
Povies mi ze sa so mnou nemas o com bavit a potom zalozis forum ze som infatilna krava?
Neser si do huby
Poslala som ti TS a nic otrebujes si nieco dokazovat vo fore,alebo co?Ci sa bojis ze ta zjem v tej TS?