je fajn ze ukazuje kto ma narodeniny...ale docela mi tu chybaju aj meniny...clovek nikdy nevie...do kalendara sa mi pozerat nechce a na birdzi som 24 hodin denne, okrem toho co spim...takze myslim ze celkom by sa to sem hodilo
1. cely moj "odchod" bola len hra...vacsina ludi co si so mnou pise o tom vedela pretoze chodim na birdz ako "invisible" cize ked chcem som tu a nikto ma nevidi a im som normalne odpisoval...nemyslim tym byt neprihlaseny, myslim tym byt prihlaseny ale ukazuje ze som offline...takze si to zozral aj s navijakom
2. na rozdiel od teba nesedim furt pred pc (ano teraz rypem ja) a chodim aj do prace. tam sa prihlasujem cez telefon a webovy pokec zere moc dat a je pomaly tak tam chodim cez wap a tam tie meniny niesu...preto by sa mi to hodilo (a verim ze aj viacerym) tu...
@9 ako som ti mohol nieco zozrat ked ta mam uplne na haku..
si myslis, ze som skumal ci su tu alebo nie ci?? pre mna za mna si tu bud.. niekeeddy som si este myslel, ze si nieco viac.. no teraz viem, ze som len marne dufal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a akosi sa mi nechce verit, ze clovek ktory vehementne ohlasoval svoj odchod je tu 24hoin denne a ano teraz rypem..
1. cely moj "odchod" bola len hra...vacsina ludi co si so mnou pise o tom vedela pretoze chodim na birdz ako "invisible" cize ked chcem som tu a nikto ma nevidi a im som normalne odpisoval...nemyslim tym byt neprihlaseny, myslim tym byt prihlaseny ale ukazuje ze som offline...takze si to zozral aj s navijakom
2. na rozdiel od teba nesedim furt pred pc (ano teraz rypem ja) a chodim aj do prace. tam sa prihlasujem cez telefon a webovy pokec zere moc dat a je pomaly tak tam chodim cez wap a tam tie meniny niesu...preto by sa mi to hodilo (a verim ze aj viacerym) tu...
si myslis, ze som skumal ci su tu alebo nie ci?? pre mna za mna si tu bud.. niekeeddy som si este myslel, ze si nieco viac.. no teraz viem, ze som len marne dufal..
@14 zas tie tvoje mudrlantske zvasty...ale musim ta sklamat, ja som si o tebe nikdy nemyslel ze si nieco viac
@16 ja by som to ako moju smolu nepovazoval...