toto njeje ferovy zivot..aj ked som toho chlapca nepoznala dobre..ale bol super ked som sa snim stretla tak zdy usmev na tvary toto jhe strasne na picu..vcera sosma dozvedela ze zomrel a jha mu pojdem na pohreb neviem ko to zvladnem a to enhovorim o
Nedavno sa mi zabil na aute spoluziak a taktiez kamarat. To co sme prezivali neprajem nikomu. Je to nieco strasne az neopisatelne. Pohreb zvladnes aj ked to bdue tazke.
Mne zomrela pred rokom spolužiačka... zabilo ju auto... Prvotný šok neskutočný.. dalšie dni len prechodené ako múmia, ani jedna slza, nepočuvala som, nerozprávala som , nevnímala som... A pohreb bola strašne ťažká skúška... ale po pohrebe bolo lepšie... všetci mi to hovorili a ťažko sa mi to počuvalo, ale mysli na to že tam kde je, mu je vynikajuuuco a nemali by sme lutovať mi jeho, ale on lutuje nas že nemožme byť s ním Drž saa bejbe
zvládneš. teraz to je najhoršie, a netreba sa nejak bránit emóciam. raz o tom povedal kamarát "smrť blízkeho, to je akoby sa ti na srdci spravil hovadský škrabanec. Nezmizne, ale zvykneš si s ním žiť" A samému sa mi to potvrdilo, bohužial už niekoľko krát.
Zivot je nefér asi pred rokom mi zomrel môj najlepsi kamarat zdeptalo ma to poriadne az teraz som sa s tym vyrovnal bolo to take rychle a prekvapujuce thak uz asi viem ako je citit sa pod psa ked vytite meno vlasneho kamarata vyrite na hrobe a viete ze ho uz nikdy v zivote neuvidite je to strasne (((((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov