na to sa nemyslieť nedá, všetko ti ho vtedy pripomína ale absolútne všetko a ten človek bol pre mňa veľmi veľa, nikdy som nikoho tak nemilovala ako jeho a trvalo mi to rok kým som sa s tým nejako zmierila...na ten rok yb som najradšej zabudla..to som nebola ja
no keď ti zomrie jeden s rodič ako v mojom prípade je to to najhoršie čo môže byť!nikdy na to nezabudnem a stále spomínam na krásne časy.ale musím s tým žiť aj keď je to veľmi ťažké.najradšej by som bol,keby sa to dalo vrátiť späť no žiaľ nedá sa to!a keď si na to spomeniem je mi do plaču.A je to ťažké sa pozerať na niekoho kto má otca a chodí s ným na rôzne výlety,túry a podobne.Keď som mal menej rokov bolo to oveľa horšie ako to je teraz.To nebolo detstvo ako som chcel.A ja hlupák som si myslel,že mne sa to stať nemôže.Ani som sa nemohol pozerať na toho kto má otca.To som im závidel.A už tu nebudem viac písať,nemôžem!
@furomi to niekto musí prežiť aby pochopil o čom to je!ale nikomu to neprajem!ja to napíšem a niekto si to prečíta a na druhý deň na to zabudne no ja nezabudnem nikdy! bože
Toľko ľudí.. a toľko z rodiny... a toľko som ich videla umierať... ako napr pred troma mesiacmi.. a výčitky ma prenasledujú doteraz.. ešte rozvod rodičov...všetky tie obrazy.. výrazy ľudí, keď ich duša uúšťa telo... ich posledný pohyb,... ja som to všetko videla a nemohla osm nič urobiť.. a to ma doteraz ničí...
dedko ,teta a ujo...ale moc som ich nepoznala takze som to znasala celkom dobre...a neviem si predstavit ze by mi umrel niekto blizky...a ani si to nejako nepripustam lebo by som to nechcela privolat...
teda.. zle som štukla.. starí rodičia ked tak a ujo.. ale to je o inom.. skôr sa mi s tým zvláštne vyrovnáva.. to som už tuším aj do blogu písala dávnejšie..
@tommyhot a prečo by nepatrili na fórum? ja napríklad by som veľmi rada sa podelila s tým ako som zvládala smrť blízkych, ak by to malo pomôcť niekomu inému.. a bohužiaľ ľudia umierajú stále, s tým nikto nič nespraví.. nikto tu o tom nepíše posmešne ani nič, tak nevidím dôvod prečo by to malo byť nevhodné.. je to riadne smutné, to áno, ale čo s tým má úcta, nerozumiem.. proste je to kolobeh, každému chýba človek ktorého ľúbil a už tu nie je.. myslím si že toto je lepšia téma ako väčšina tých, ktoré tu sú, alebo vznikajú..
a k téme, mne zomreli obe prastarké, chvalabohu nikto iný kým si pamätám (starí rodičia keď som mala jeden rok a potom keď dva, ale to si nepamätám) a bola to jedna z najhorších vecí čo sa mi behom dvoch týždňov stala..
keď som mala 7 rokov tak otec... hmmm a neviem, bolo to pre mňa fakt hrozné obdobie... ale časom... som na to prestala myslieť... síce aj teraz mám také chvíľky, keď si sadnem a pozerám do blba a premýšľam, že aké by to bolo... ale nejako...sa už nad tým veľmi nepozastavujem...čo sa stalo stalo sa...a teraz s tým už nikto nič nemôže spraviť...beriem to ako fakt a vec, ktorá sa zmeniť nedá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a k téme, mne zomreli obe prastarké, chvalabohu nikto iný kým si pamätám (starí rodičia keď som mala jeden rok a potom keď dva, ale to si nepamätám) a bola to jedna z najhorších vecí čo sa mi behom dvoch týždňov stala..