nevyznelo by to tak neuctivo a provokativne, keby si to inak podal....
Ta ista diskusia tu bola uz pred mesiacmi a normalne sa tu o tychto veciach ludia rozpravali. Dostat zo seba niektore veci von nie je vzdy na skodu. Ale ked to napises tak, ako si napisal, vyznie to, ako keby si ty nic take nezazil a mas chut si dat davku ludskeho trapenia na dobru noc.
Proste nejde len o to co chces povedat, ale aj ako to povies.
(Kto si to uvedomuje, polovicu veci ma v zivote vyhratych)
áno...bolo to hrozné (aké iné by to asi tak mohlo byť?!) ...a čo je najhoršie, že častokrát sa mi ten okamih vybavuje pred očami ...a tie spomienky sa jednoducho nedajú nijak zastaviť...
smrť je súčasť života, je potrebna aby tu bol pľac pre iných... neschvalujem nemocnice... všetko treba nechať na prirodu, už teraz su ludia premnožena háved...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(facepalm)
bolelo to.
zle som to prežíval, no život ide ďalej
fakt mas potrebu zakladat kazdu volnu chvilu nove forum?
okrem toho ze sa to moze pokladat za spam mnoho z tych tem je fakt "smrtelne dolezitych"
a napriklad tato.. clovek sa dost tazko zmieruje so smrtou o to viac smrtou blizkych a ty chces aby ti tu niekto take pisal???
nielen ze ucta voci tomu cloveku je od teba nulova..
Ta ista diskusia tu bola uz pred mesiacmi a normalne sa tu o tychto veciach ludia rozpravali. Dostat zo seba niektore veci von nie je vzdy na skodu. Ale ked to napises tak, ako si napisal, vyznie to, ako keby si ty nic take nezazil a mas chut si dat davku ludskeho trapenia na dobru noc.
Proste nejde len o to co chces povedat, ale aj ako to povies.
(Kto si to uvedomuje, polovicu veci ma v zivote vyhratych)
áno, zomrel mi dedo a aj kamarát a znášala som to asi ako?...no dosť ťažko...
každý zomrie,
a každou sekundou je to bližšie!!!
prečo tu potom zajebávate váš čas na skurvenom nete?
asi váš čas nemá ani tolko ceny aby ste ho využili zmysluplnejšie!!!
.
chýba
Ty by si to tu dokázal preberať? Trošku treba rozmýšlať, kým niečo napíšeš...
A vlastne načo to chceš vedieť?
ťažko.
dlho..
silno...
babka..