ked som bola mala zomrel pes, ale to som boa velmi mala,ledva si ho pamatam..
zomrela mi macka a maciatka neivemci stihla porodit,ci sa stratili?
kocura mi zrazilo auto,ale prezil a asi o 3 roky zomrel, ked som nebola doma, resp.zmizol a nevratil sa, co nezvykol..bol stary za nim som strasne revala
zomrel nam pes, bol o rok starsi ako ja, doberman a cele destvo som s nim prezila, za nim revem aj teraz ked na to myslim prisla som domov zo skoly a on bo mrtvy, stala som skryta na balkone a pozerala ,ako mu kopu hrob a davaju ho tam,a revala...
a zomrela mi korytnacka ,v ete 07 ked sme prisli na dovolenku..
No naša rodina je veľmi bohatá na domáce zvieratká.
Mám dve starké a každá má psíka. Jedna má Yorkshira a druhá maltezáka (aj keď to je skor sesterkin pes.)
U nás doma máme aktuálne psa (beagla), mačku, zajca a morča.
Pred pár mesiacmi nám zomrela zelno-žltá andulka a bratov biely králik.
Mne osobne zomrelo moje prvé morča. Bola to samička, volala sa Mimi a bola trojfarebná (biela, čierna, ryšavá) Bola strašne strašne zlatá a bola som na ňu dosť naviazaná. Ale teraz mám mojho Chruminka ktorého nadovšetko ľúbim!
Mojéé.to je mi ľúúto..mne zomrel škrečok 21.1.2008 a bolo to pre mňa úplne hroznéé plakala som asi 3 týždne ale to patrí k životu a ako decko som (okej nehádžte poznámky typu: ty SI decko prosím, je to trápne a odveci) asi 3 týždne plakala no ale čo už....anamýšľam si že je v škrečkovskom nebíčku a je jej tam fajn moja Irish Baby Mucinka, ktorá vedela robiť z domčeka saltá dozadu....
Mne tiez umrelo morciatko ale uz davnejsie.Malo rakovinu a uz sa nedalo nic robit je to strasnee zomrelo mi na rukach ale teraz mam uz druhe a to dufam ze nebude mat taky kratky zivot jak to prve
zomreli mi 3 skreckovia ale to sa este da prezit, ked take zvieratkozije len 1-2 roky. prednedavnom zomrel babkin pes, taky uzasny doberman, za nim som plakala a mam 12rocneho zlateho retrievera...ale zas u nas sa ma ako kral, nic nemusi, oddychuje, je zdravy. tak snad este par rockov to si ani neviem predstavit, ked zomrie je to moj milacik
Aj mne umrelo 24.9. Prišla som domov, ono už v krabici pripravené na "pohreb." Tak som ho schytila, dala do kontajnera a česť jeho pamiatke. Mala som ho rada.
zomrel mi moj milovaný psík a bola to moja chyba stalo sa to síce viac ako pred rokom ale stále mi veľmi chýba.... nikdy nanho nezabudnem to sa proste nedá i miss u : disappointed:
a ešte mi zomreli aj rybiškyy ale to preto lebo som ich asi prekrmovala a segrankin had mi zožral škrečka pred par rokmi ( akože bol na liečení
no tak my mame ranc, dost nam toho za tie roky podochlo....ale skor nemyslim velke ale male zvieratka...napr brat ma okolo 20 morciat, tak aj z tych daco neprezilo, posledne nam 2 skrecky zomreli,,,moj milovany kocurik len tak odisiel a nevratil sa(ale to uz davnejsie) ale dufam ze zije....no ale mam 2 macy este, mali sme 3...s tym kocurikom...no co ja wiem....aj sliepka sem tam daka zdochne, prasa ked zabijeme, naposledy jeden cap, tak toho skolili (chudak) lebo bol "neposlusni"....neviem uz.....
naľakal sa psa-tých sa bál a zrazilo ho auto /šofér ani nezastavil/ a k tomu sa bál i áut
neviem ako sa s tým vyrovnať ten psík mi zmenil pohľad na život a všetko sa zmenilo k lepšiemu
o týždeň idem domov no neviem aké to bude keď nebude pri dverách štekať samou radosťou,že ma cíti a idem domkov...a kúpila som mu i kostičky...namiesto toho mu zapálim sviečku...R.I.P. Leo
@drz70 aj mne včera zomrelo morča bolo hrozne milučke už sa také nikdy nenajde je mi hrozne smutno každý den doma plačem neviem ako to zastaviť bol hrozne prítulny ani sa nebál a dostal šok ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
zomrela mi macka a maciatka neivemci stihla porodit,ci sa stratili?
kocura mi zrazilo auto,ale prezil a asi o 3 roky zomrel, ked som nebola doma, resp.zmizol a nevratil sa, co nezvykol..bol stary za nim som strasne revala
zomrel nam pes, bol o rok starsi ako ja, doberman a cele destvo som s nim prezila, za nim revem aj teraz ked na to myslim prisla som domov zo skoly a on bo mrtvy, stala som skryta na balkone a pozerala ,ako mu kopu hrob a davaju ho tam,a revala...
a zomrela mi korytnacka ,v ete 07 ked sme prisli na dovolenku..
Staci? lebo sa tu rozrevem
» videoalbumy.azet.sk/mojy-pyton/N2hn...
Mám dve starké a každá má psíka. Jedna má Yorkshira a druhá maltezáka (aj keď to je skor sesterkin pes.)
U nás doma máme aktuálne psa (beagla), mačku, zajca a morča.
Pred pár mesiacmi nám zomrela zelno-žltá andulka a bratov biely králik.
Mne osobne zomrelo moje prvé morča. Bola to samička, volala sa Mimi a bola trojfarebná (biela, čierna, ryšavá) Bola strašne strašne zlatá a bola som na ňu dosť naviazaná. Ale teraz mám mojho Chruminka ktorého nadovšetko ľúbim!
a ešte mi zomreli aj rybiškyy ale to preto lebo som ich asi prekrmovala a segrankin had mi zožral škrečka pred par rokmi ( akože bol na liečení
a jasneže s tebou súcitím
naľakal sa psa-tých sa bál a zrazilo ho auto /šofér ani nezastavil/ a k tomu sa bál i áut
neviem ako sa s tým vyrovnať ten psík mi zmenil pohľad na život a všetko sa zmenilo k lepšiemu
o týždeň idem domov no neviem aké to bude keď nebude pri dverách štekať samou radosťou,že ma cíti a idem domkov...a kúpila som mu i kostičky...namiesto toho mu zapálim sviečku...R.I.P. Leo