cawte, chcela by som sa popytat poinformovat hlavne tych co uz boli v zoo v berline, moje otazky su: po vystupeni z vlaku ako sa najlepsie dopravim do zoo, myslim aku dopravu naj je pouzit bus elektricka metro skratka co tam maju a tym padom ked aku dopra
@miselka88 ... ja som bol dvakrát v Berline. Priamo zo železničnej stanice ide S Bahn do stanice ZOOgischegarten. To je v západnom Berlíne. Lístky sa kupujú na železničnej stanici. Ale ak vieš aspoň trochu po nemecky, alebo po anglicky tak sa spýtaj na železničnej stanici policajtov, tí ti radi pomôžu.
@miselka88 ... ano blízko tej stanice je zoo. Lístok musíš mať špecialny na S Bahn. Na železničnej stanici sa spýtaj policajtov na všetko, policajtov je tam veľa, tý su na to aby poradili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pripomienku ze existuje aj google to nemusis ani odpisovat chela som len poradit a nie aby ma tu niekdo sudil
ak sa ches hrat na chytraka tak radsej ani nepis
Píše sa to "niekto" .... je tam "k" a nie "d" -.-
no sorry ze neovladam gramatiku ty slecna mudra, nehraj sa na chytracku ok.
chcela som radu nie navod to si viem aj sama najst
Ovládanie gramatiky nie je prejav chytráčenia... to by mala byť samozrejmosť... pre neobmedzených ľudí
snad nenaznacujes ze som obmedzeny clovek?? ale aj tak tato slovna hra ma uz nebavi takze diky za tu tvoju snahu :/
a blizko tej stanice potm najdem aj zoo? a vlakovy listok nebude stacit aj ako listok na dopravu?? ale aj tak diky moc