Mám absťák a čakám na 5.jún, kým príde do predaja The sims 3 (nechcem pirátsku veriu ani vidieť, aj keď je to obrovské pokušenie). Ale predsalen mám pre vás, čo ste to už hrali zopár otázok, aby som pokojnejšie do 5.júna spával:
ja som ju už hraaala moj skarany bratranec ma vždy všetko prvy. aa takže je to uplne super, ja v tom konkretne nevdim žiadne minusy lebo som sa z toho ešte nespametala, že som to vobec hrala
Mne viac bavilo Sims 2. Neviem či to bolo tým že mi to prišlo zábavnejšie so všetkými tými datáčmi ale ked som prvýkrát spustil Sims 2 mal som uplne iný pocit ako teraz. Sims 3 ma tak moc nebaví,zahrám si ale príde mi to dost podobné 2. Animácie,zvuky,nabytok a tak...simovia sa skoro vobec nedajú postaviť pekný...otras vlasy a vsetko neviem uvidim neskor bo som to hral možno 2 dni aj to len po dakej hodke ale moc ma to nebavilo
@lintu29 ja mám vistu a išla mi aj dvojka ta čo tu kecáš že nešla.. mala som všetky datadisky.. a aj trojka mi ide.. hrám ju už druhý deň..
- no som spokojná so sims 3 ale tak ak mám byť úprimná asi by som najradšej spojila dvojku s trojkou lebo v dvojke sú super veci ktoré mi v trojke chýbajú.. dúfam že časom to vylepšia... ps.- tie účesy su príšerné..tak ako v každej sims .. ja nechápem tí američania asi nemajú vkus alebo tam majú také škaredé ženy...
mne sa nepáči, že to, čo propagovali ako strašnú výhodu, že môžeš vidieť, kde tvoji simíci pracujú, dopadlo tak, že sú tam veľké budovy, na ktoré klikneš "ísť do práce", ale sú to len kulisy.. nedá sa vidieť, čo je dnu, v podstate je to to isté, ako keď simík odišiel preč, len teraz vidíš, ako tá budova vyzerá zvonku :S
@matus33 suseda áno, to je fajné ale konkrétne obchod a reštika sú tiež robené tak klikaco ("najíst se s...", "najíst se venku"...).. ale tak sú tam aj dáke budovy kde sa dá ísť dovnútra, ja konkrétne som tak bola v posilovni, galérii a knižnici, o ďalších to neviem isto
mojko, nie som socka, ale nemám prachy na to, aby som kupovala mačku vo vreci.. tú hru i vyskúšam a podľa toho, či to má perspektívu do budúcnoti, zvážim, či to kúpim
@nenay Tak potom splnilo všetky moje očakávania (čo sa týka voľnosti pohybu)
Hádam si si naozaj nemyslela že sa bude dať vojsť do každej budovy stuck_out_tongue:ri tých všetkých povolaniach a ku každému vytvárať nejaké samostatné animácie, navyše by to len zdvihlo požiadavky hlavne na RAM a v podstate by ťa na to bavilo pozerať maximálne takých 10 minút a potom by si sa do tej budovy už ani nepozrela
@matus33 nie, konkrétne tie povolania predýcham, ale takýchto kulisových budov je tam moc na môj vkus.. akože, obchod, kníhkupectvo, divadlo, reštaurácia, dom smútku na cintoríne.. to by bolo podľa mňa fajn mať aj zvnútra
ale spomenula som si na jednu peknú vec - dá sa vybrať, čo v tej práci robíš máš tam taký zoznam, že "pracovať tvrdo", "brať to s nadhľadom", "vyraziť si s kolegami", "vtierať sa šéfovi", občas aj niečo ako "pospať si" a samozrejme niektoré obnášajú riziko, že ťa nachytajú a vyrazia.. fajné to je
@nikeboy úplne s tebou súhlasím. Tu sa nevie nič iné, iba kradnúť. Normálne ma to nasralo, že ju niekto pred vydaním ukradol. oni sa s tým 5 rokov serú a nejaký hajzel si len tak príde, a začne to rozširovať. Je to nefér. Už zopár rokov si kupujem len originály, lebo som pochopil, že ak chcem, aby boli vyrábané nové a nové hry, vývojárov musím podporiť.
@42 Dakujem. ja tak isto. len originaly. aj koli tomu ze v nich nesu ziadne virusi ako na cracknutich. a mam tam podporu a viem ze ked mi nepojde hra tak mi ju vymenia. proste tie zaruki atechnicka podpora umna hra dolezitu rolu.
@nikeboy keby mi za to nehrozili žiadne sankcie a okolo mna by kradol benzín každý druhý človek na ulici áno, ukradnem
+ Kebyže sa narodím do tvojej rodiny tiež by ma to kopírovanie určite sralo.
Každý kto má peniaze vie byť čestný, spravodlivý, udržiavať morálne hodnoty.
Ale skús to raz bez nich
Určite by si sa pozeral ako sa všetci o hrách rozprávajú, všetci ich hrajú všetci sťahujú hudbu, pozerajú filmy... Ale ty nie. Ty by si radšej po večeroch brigádoval, odcudzil sa zo všetkými priateľmi pre zaneprázdnenosť, chodil domov unavený ale mal by si originál hry, hudbu! Ako každý iný len v inom obale...
Poprípade by si chodieval z kamarátmi von, ale nebavil by si sa s nimy o filmoch, hudbe, hrách, v podstate tvojich záujmoch, lebo by si nebol vôbec v obraze.
Nebuď naivný.
Čo sa týka mna určite netriem biedu, ale naozaj nie som v takej finančnej situácii aby som si mohol za mesiac kúpiť na DVD zo tri filmy, jednu novo vydanú hru a k tomu ešte nejaký ten album...
nikeboy ty si dobry trulo, chod si tie prach zarobit !!!! a makat .. a nie jak debilko sprosty dojdit za mamicku a tatickom skovat sa jej pod sukienku a povedat " date mi 80e ? Sa uvedom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRULO , odkial ty chces vziat teraz prachy ... a pochybujem ze budes v 18tke chodit na brigady tam robit tyzden a potom si hru kupit jak najvacsi uboziak, a povedz mi ze sa v tom nevyznam a len si to potvrdis aky si strasne sprosty
@48 zacal si ty!! pripominam co si napisal-"keby mi za to nehrozili žiadne sankcie a okolo mna by kradol benzín každý druhý človek na ulici áno, ukradnem
Ale skús to raz bez nich
Určite by si sa pozeral ako sa všetci o hrách rozprávajú, všetci ich hrajú všetci sťahujú hudbu, pozerajú filmy... Ale ty nie. Ty by si radšej po večeroch brigádoval, odcudzil sa zo všetkými priateľmi pre zaneprázdnenosť, chodil domov unavený ale mal by si originál hry, hudbu! Ako každý iný len v inom obale...
Poprípade by si chodieval z kamarátmi von, ale nebavil by si sa s nimy o filmoch, hudbe, hrách, v podstate tvojich záujmoch, lebo by si nebol vôbec v obraze.
Nebuď naivný.
Čo sa týka mna určite netriem biedu, ale naozaj nie som v takej finančnej situácii aby som si mohol za mesiac kúpiť na DVD zo tri filmy, jednu novo vydanú hru a k tomu ešte nejaký ten album"
z toho tie "Kebyže sa narodím do tvojej rodiny tiež by ma to kopírovanie určite sralo""Ale skús to raz bez nich" " Ale ty nie. Ty by si radšej po večeroch brigádoval, odcudzil sa zo všetkými priateľmi pre zaneprázdnenosť, chodil domov unavený ale mal by si originál hry, hudbu! Ako každý iný len v inom obale...
Nebuď naivný."
na to sa mierne odpovedat nedalo,VOBEC MA NEPOZNAS A PISES AKO BY SME OD SKOLKI SA HRALI SPOLU NA PIESKU!!!! k tomu ostatnemu....snad mi nechces povedat ze pp, kk su najsuprovejsie miesta na slovensku a ze tam ziju super ludia, to snad nie?!
ked som to prehnal, tak SORRY.
@49 no si chudera. tak ti peknem zelam aby tvoju mamu okradly za bieleho dna na ulici to je totis to iste
@50 PRD, lepsie povedane HOVNO!! sa vy znas ty zasrana. tam si chod malovat sicht nech vypadas ako klaun : D HERECKA
@51 ked nie jeden kkt, tak druha pica a treti chuj ako kktko, NEPOZNAS MA TAK TU NETREP KKTINI!!!!!! KKT si sprosti jak KKT ako sikam do gasoch z totich gadzou budu ti picovini trepat, ale vobec ma nepoznaju
@ALL SORRY za tie nadavki ale tak na toto sa uz neda dakedi ani slusne odpisat.
@nikeboy spocitaj si chyby v tom vsetkom co pises ty zasran a potom sa uvedom, absolutne ma netrapis a mozem jbat take rozmazlene negramotne decka ako si ty.. pal dpc a nebudem sa tu s tebou zaoberat zasran
@59 tak SORRY a tema sa "nedoondila", len neviem preco tu dakto zacal riesit co som napisal o "kradnuti" nejakej hry .
@60 pal do dpc do tej diery menom trnava skade si sem prisiel poucovat ludi (mna) ktorich vobec nepoznas!!!!
( tvoje slova!! ja som teraz nepouzil ziadnu zo dvojich "obviklich " "vyrazou" )
uvedom sa TY!!! VOBEC MA NEPOZNAS, A PISES TU KKTINY , ako by sme sa odmalicka spolu hraly na pieskovisku!!! a ked niekoho nepoznas, tak sa laskavo o nom nevyjadruj v zmysle "ty si dobry trulo, chod si tie prach zarobit !!!! a makat .. a nie jak debilko sprosty dojdit za mamicku a tatickom skovat sa jej pod sukienku a povedat " date mi 80e" lebo to len kkt moze nieco take napisat o cloveku, ktoreho vobec nepozna!!! takze -DAMARE!!!!!
už ju mám,ale stihla som sa len poobzerať,že čo je nové a tak.Musím si na to zvyknúť,dostať sa do toho,teraz mám ale stále pocit,že dvojka sa mi páčila viac.
kks ludia jha na thom momentaalne thotaal žhe fičiim =D mno čo by som bez sims3 robila? =D ak tho u naas nemaa každyy thaq pothom nikto =D a hra jhe tho uuplne žhe ppči....aa mimoxodom tho s thym autom jhe prawda aae tho newadii thoo jhe detaill...aa na naawštewu k susedom moožeš iisť teeš =D shaaq noo probleemo aa niič ma ush nenapadaa thaaq duufam žhe thoto thi stačii =D
Ja mám Sims 3 len od vcera nainstalovane, ale mam z toho take zmiesane dojmy. Grafika je krasna, ale aj ked sa mozem pohybovat po Sunset valley, tak budovy su iba kulisy a po kliknuti to da nejake interakcie, dost sa skomplikovala komunikacia, aj ten dolny panel je menej prehladny, takisto so zariadovanim je to cudne, ale hrala som to malo zatial, hadam so do toho dostanem. Ale paci sa mi, simikovia su taki realni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
@freedomko
Ale co som videl a pocul od kamosov tak je to paradna hra a VELMI VELA vylepseni od The Sims 2... tak cakaj do 5.juna ... my ostatni cakat nemusime
Nieje tam zlatá, ani platinová nálada, čo je podľa mňa škoda.
Niektoré animácie sú rovnaké ako v The Sims 2.
Vzťahy sa rozvýjajú trošku ťažšie.
Menej druhov nábytkov, ktoré však majú oveľa viac farieb na výber.
Miznutie pri nastupovaní:
Je to pravda, ale je to zanedbateľný detail.
Iné blbosti:
Je to proste The Sims, keby to bolo príliš reálne, už by to bolo ako Singles a to by stratilo potom to čaro Sims-u.
Byty:
Nie
@dominator753 dik za odpovede. Ty si asi jediný pochopil, čo som týmto fórom sledoval
@popolcek Ach môj Popolček Kto by to povedal, že si to už hrala? Sa nezdáš Takže sa mi to oplatí toho piateho júna kúpiť. Super dik
- no som spokojná so sims 3 ale tak ak mám byť úprimná asi by som najradšej spojila dvojku s trojkou lebo v dvojke sú super veci ktoré mi v trojke chýbajú.. dúfam že časom to vylepšia... ps.- tie účesy su príšerné..tak ako v každej sims .. ja nechápem tí američania asi nemajú vkus alebo tam majú také škaredé ženy...
Ja by som si to aj stiahol ale...
pochybujem že to rozbehám na mojej kraksni
Geforce FX 5200 128 MB
512 Ram
Akurát procesor spĺnam (3000) ale to mi absolútne nepomôže
a su v 3 aj zvierata ?
a neviete ci sa k tomu budu vyrabat aj datadisci ?
- a su v 3 aj zvierata ?
- a neviete ci sa k tomu budu vyrabat aj datadisci ?
- kamarat mi hovoril ze vraj je tam otrasny nemoderny nabytok...
@36
-zvieratá tam nie sú
-datadisky savyrábať budú, veď EA chce prachy
-nábytok.. je pekný ale moderný by som ho fakt nenazvala
@30
mojko, nie som socka, ale nemám prachy na to, aby som kupovala mačku vo vreci.. tú hru i vyskúšam a podľa toho, či to má perspektívu do budúcnoti, zvážim, či to kúpim
Hádam si si naozaj nemyslela že sa bude dať vojsť do každej budovy stuck_out_tongue:ri tých všetkých povolaniach a ku každému vytvárať nejaké samostatné animácie, navyše by to len zdvihlo požiadavky hlavne na RAM a v podstate by ťa na to bavilo pozerať maximálne takých 10 minút a potom by si sa do tej budovy už ani nepozrela
ale spomenula som si na jednu peknú vec - dá sa vybrať, čo v tej práci robíš máš tam taký zoznam, že "pracovať tvrdo", "brať to s nadhľadom", "vyraziť si s kolegami", "vtierať sa šéfovi", občas aj niečo ako "pospať si" a samozrejme niektoré obnášajú riziko, že ťa nachytajú a vyrazia.. fajné to je
@37 prave na to su tie rozne hratelne dema a promoverzie. plus recenzie
Ale skús to raz bez nich
Nebuď naivný.
Čo sa týka mna určite netriem biedu, ale naozaj nie som v takej finančnej situácii aby som si mohol za mesiac kúpiť na DVD zo tri filmy, jednu novo vydanú hru a k tomu ešte nejaký ten album...
hudba filmy hry a ine nestoja miliony. radsej si kupim jeden original ako nejeku palenu mrdku.
naivny?! NEPOZNAS MA VOBEC,TAK LASKAVO NETREP HLUPOSTI
ja sa z chudakmi co kradnu nebavym, takze tak kamo.
tak si pozic film v pozicovny! hra nestoji "milion" a to iste aj hudba.
Samozrejme, došli ti argumenty tak jééé ideme druhého človeka ponižovať a ukázať mu aký je špatný a aký som ja kápo.
Nejdem odpovedať tvojou kartov, ponižovať je tá najľahšia a zároveň najprimitívnejšia forma.
Týmito poslednými príspevkami si sa vyfarbil sám, každý človek z trochov súdnost zistí koľká bije...
Kto je šikovný, ten sťahuje
TRULO , odkial ty chces vziat teraz prachy ... a pochybujem ze budes v 18tke chodit na brigady tam robit tyzden a potom si hru kupit jak najvacsi uboziak, a povedz mi ze sa v tom nevyznam a len si to potvrdis aky si strasne sprosty
Ale skús to raz bez nich
Nebuď naivný.
Čo sa týka mna určite netriem biedu, ale naozaj nie som v takej finančnej situácii aby som si mohol za mesiac kúpiť na DVD zo tri filmy, jednu novo vydanú hru a k tomu ešte nejaký ten album"
z toho tie "Kebyže sa narodím do tvojej rodiny tiež by ma to kopírovanie určite sralo""Ale skús to raz bez nich" " Ale ty nie. Ty by si radšej po večeroch brigádoval, odcudzil sa zo všetkými priateľmi pre zaneprázdnenosť, chodil domov unavený ale mal by si originál hry, hudbu! Ako každý iný len v inom obale...
Nebuď naivný."
na to sa mierne odpovedat nedalo,VOBEC MA NEPOZNAS A PISES AKO BY SME OD SKOLKI SA HRALI SPOLU NA PIESKU!!!! k tomu ostatnemu....snad mi nechces povedat ze pp, kk su najsuprovejsie miesta na slovensku a ze tam ziju super ludia, to snad nie?!
ked som to prehnal, tak SORRY.
@49 no si chudera. tak ti peknem zelam aby tvoju mamu okradly za bieleho dna na ulici to je totis to iste
@50 PRD, lepsie povedane HOVNO!! sa vy znas ty zasrana. tam si chod malovat sicht nech vypadas ako klaun : D HERECKA
@ALL SORRY za tie nadavki ale tak na toto sa uz neda dakedi ani slusne odpisat.
Zaujímavé. Niečo si vymyslíš a potom tomu aj veríš
Okey, nebudem sa tu viac obťažovať písať niečo inetligentné keď mi odporuje niečo neinteligentné
Len ma trochu mrzí že sa vďaka takýmto prejavom doondila celá téma
@60 pal do dpc do tej diery menom trnava skade si sem prisiel poucovat ludi (mna) ktorich vobec nepoznas!!!!
( tvoje slova!! ja som teraz nepouzil ziadnu zo dvojich "obviklich " "vyrazou" )
uvedom sa TY!!! VOBEC MA NEPOZNAS, A PISES TU KKTINY , ako by sme sa odmalicka spolu hraly na pieskovisku!!! a ked niekoho nepoznas, tak sa laskavo o nom nevyjadruj v zmysle "ty si dobry trulo, chod si tie prach zarobit !!!! a makat .. a nie jak debilko sprosty dojdit za mamicku a tatickom skovat sa jej pod sukienku a povedat " date mi 80e" lebo to len kkt moze nieco take napisat o cloveku, ktoreho vobec nepozna!!! takze -DAMARE!!!!!
Uvidím časom