ide o to, že som si kúpil taký hrubý A5 zošit s krúžkovou väzbou, kde sa dajú trhať strany. No keď píšem na ľavú stranu, tak pod rukou mám ten drôt a zle sa mi píše.
Preto rozmýšľam, či nie.je lepšie napríklad písať iba na pravú stranu a potom otočiť zošit dole hlavou a zasa od konca písať na pravú stranu. Birdz poraď
tiež mi niekedy zavadzala tá špirála, ale momentálne už beriem zápisky, alebo hocičo čo človek potrebuje napísať na papier úplne inak tú pohodlnosť pri písaní neberiem už až tak vážne, skôr sa zamýšľam nad tým koľko človek minie papiera pri tom, pred nedávnom som objavila (teplú vodu) taký nekonečný zápisník a to ti je pecka (rocketbook everlast) neviem, či som žila v jaskyni doteraz, ale škoda že tak 5 rokov dozadu som to neobjavila škoda tých zošitov všetkých, ktoré by netrebalo ak by som ho mala skôr.. podľa mňa dosť praktické ak vieš že niečo do budúcna nebudeš potrebovať v tej forme že to máš na papieri, len si to proste potrebuješ zapísať, napríklad na skúšky všetko čo trebalo písať alebo z cvík a toto by bola dosť ekologickejšia forma.. a áno tiež má špirálovú väzbu ale keďže si myslím že je to efektívnejšia voľba ako bežný zošit, (aj keď mám rada ten pocit písania na papier)... proste ak sú veci ktoré treba písať len jednorazovo a potom vám ich už netreba, tak je zbytočné ich písať natrvalo, čiže na bežný papier
NO PROSTE ZHRNIEM TO - už úplne ignorujem že mi tam vadí tá špirálová väzba ak viem, že tým že píšem na to a nie na ďalší miliónty papier ktorý aj tak len niekde skončí, mi dáva dostatočnú radosť na to aby som to mohla ignorovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ide o to, že som si kúpil taký hrubý A5 zošit s krúžkovou väzbou, kde sa dajú trhať strany. No keď píšem na ľavú stranu, tak pod rukou mám ten drôt a zle sa mi píše.
Preto rozmýšľam, či nie.je lepšie napríklad písať iba na pravú stranu a potom otočiť zošit dole hlavou a zasa od konca písať na pravú stranu. Birdz poraď
NO PROSTE ZHRNIEM TO - už úplne ignorujem že mi tam vadí tá špirálová väzba ak viem, že tým že píšem na to a nie na ďalší miliónty papier ktorý aj tak len niekde skončí, mi dáva dostatočnú radosť na to aby som to mohla ignorovať