Prírodne? *uff moja...dalo by sa,ale radšej peroxid.Ja viem je to ničenie vlasov až ku korienkov,ale ak si ho dáš iba raz.Super ti to zosvetlí a potom si už len kúp nejaké šamponiky z harmančekom v lekárni na zosvetlenie alebo aj garnier má taký šampon pre blond vlasy
Inak fakt už len peroxid,ale daj si spraviť melír a potom po takom mesiaci dvoch chod ku kaderníčke a nechaj si zafarbiť korienky na blond,za další mesiac prídeš zasa a bude ti to postupne dofarbovať,a pobyt na slnku dosť pomáha ...
Ale je to podla mňa zbytočné a dosť zdĺhavé,ak nechceš mať vlasy ako slamu.Radšej si nechaj svoju farbu a máš pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Inak fakt už len peroxid,ale daj si spraviť melír a potom po takom mesiaci dvoch chod ku kaderníčke a nechaj si zafarbiť korienky na blond,za další mesiac prídeš zasa a bude ti to postupne dofarbovať,a pobyt na slnku dosť pomáha ...
Ale je to podla mňa zbytočné a dosť zdĺhavé,ak nechceš mať vlasy ako slamu.Radšej si nechaj svoju farbu a máš pokoj