Ahoj ludiaa ! ... Chcela by som sa vas nieco opytat ... takze ak nemam huste vlasy , tak mozem pouzit zosvetlovac? Pretoze som citala nejake fora a tam sa pisalo nieco o riedkych vlasoch ... konkretne tento : » www.palette.sk/nase-vyrobky/co...
no keď si týmto " zosvetlíš " vlasy, tak klobúk dolu.
keď chceš mať svetlejšie vlasy bez toho aby si čo i len o jediný vlások prišla, premývaj si hlavu vodou s citrónom a nepatlaj si na hlavu zbytočné chemikálie a iné otrasnosti.
a so zosvetelním by som to aj tak do rúk zverila kaderníčke...
@popolcek veľmi by som chcela vidieť komu sa zosvetlia vlasy po 3 mesiacoch "citrónovania" ...možno keď čaja má špinavý blond až blond, tak vtedy y tam mohol byť o odtieň rozdiel ale keď si budeš džabať na hnedí vlasy citŕon aj 3 roky tak to nebude mať žiaden efekt... nehvoroiac o tom že ťa lacnejšie výjde radšej vyťahať na párkrát u kaderníčky než toto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale palette by som nepouzila lebo ten ti ich rozhodne preriedi este viac ako ich riedke mas
btw, používam Syoss
nikdy s ami s tym nestalo ze by mi to dako znicilo vlasy alebo co ... a ani mi nepadali takmer
alebo este Syoss sa celkom da
z palettky som prisla asi o 25% vlasov... nastastie ich mam dost
keď chceš mať svetlejšie vlasy bez toho aby si čo i len o jediný vlások prišla, premývaj si hlavu vodou s citrónom a nepatlaj si na hlavu zbytočné chemikálie a iné otrasnosti.
a so zosvetelním by som to aj tak do rúk zverila kaderníčke...
ja tiež použvam syoss a vlasy mám predĺženmé čiže neviem akú mám vlastnú hustotu