Chcela by som si zosvetliť vlasy, lebo ja mám presne tú špinavú blond, ktorej sa všetci snažia zbaviť. Lenže viem o tom dosť málo. Tak sa chcem spýtať: Ako to vlastne funguje? Dám si zosvetlovač na hlavu a potom čo.... vytiahne mi to už slnko alebo???
Keď si dáš hociakú inú farbu, to je vlastne ako lak na nechty - vymýva sa lebo pod tým je stále tá pôvodná. Ale keď si dáš peroxid, to tú farbu vytiahne, nenaskladá sa to na ňu
odborník jednoznačne...aj ti to nejak premelíruje, aby to vyzeralo k svetu...lebo keď si dáš zosvetľovač, tak možu vzniknúť fľaky, aj odrasty sú úchvatné..prípadne kadejaké iné farebné nezdary...ale najlepšie nechať tak ako to je a nesrať sa s tým každý mesiac či dva...
co thak si nechat povodnu farbu vlasov a cenit si ze nejake vlasy mas? vazne... je to fajn, aspon si ich zbytocne nekazis, a uz si len tym vynimocna ze si nechas svoju povodnu farbu vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Popr. si ešte nedávaj na prvý raz taký svetlý odtieň, lebo aj keď už tú farbu zmyješ, oni sa ti ešte trochu zosvetlia..
Keď si dáš hociakú inú farbu, to je vlastne ako lak na nechty - vymýva sa lebo pod tým je stále tá pôvodná. Ale keď si dáš peroxid, to tú farbu vytiahne, nenaskladá sa to na ňu
@antifunebracka keď mi to povie chlap v klobúčiku s priblblým výrazom v tvári ukazujúci debilné gestá, fakt ma to trápi