Zdravím, mám gaštanovo hnedé vlasy a rada by som si ich zosvetlila o pár odtieňov. Kamarátka mi odporučila použiť toto tak by ma zaujímalo, či to vôbec na moje vlasy zaberie, keďže ich má
DDD ty si normálna ? buď ti to neurobí nič, alebo ti to dá len trošku bledšiu, alebo ti to chytí na ryšavo (y) keď to chceš zosvetliť, tak normálne choď ku kaderníčke a aj keď jej zaplatíš, budeš to mať spravené dobre, lebo nevieš ako ti toto chytá či nebudeš mať potom niekde tmavšie a niekde svetlejšie .. Inak keď si ich chceš trochu zosvetliť, tak si kúp peroxid (6-9%) to je taká vodička a zmiešaj si to zo šampónom a normálne si s tým umývaj vlasy, ale nechaj si to tam chvíľu, to ti zosvetlí po čase, ale takéto hokusy-pokusy doma, no neviem, keď už, tak si to skús na nejakom zadnom pramienku ..
ale ja nemám až takú tmavú hnedú svoju..ale myslím,že by to chytilo vlasy si farbím na blond niečo vyše 2 rokov a ešte som nepotrebovala ísť ku kaderníčke ale určite si nekupuj blond od palette, tá chytá do žlta, odporúčam penové farby
keď chceš vlasy zosvetliť, tak ti radím ísť do kaderničky ona ti to urobi naozaj kvalitne, ja som si davala zosvetlovať vlasy lebo som sa nevedela zbaviť tmavej, ale upozornujem stoji to nekrestanske peniaze
daj aj foto svojej origos farby, lebo gastanova hneda moze byt aj tmava, aj svetla... a hlavne nam povedz, ci mas vlasy farbene alebo nefarbene... lebo nefarbene sa odfarbuju ovela lahsie ako farbene...
inak @1 je blbost, lepsie je naraz odfarbit viac, ako pravidelne trapit vlasy peroxidom, viem o tom svoje, tiez som odfarbovala hlavu a to dokonca z farbenych, tmavych hnedych a na blond...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
inak @1 je blbost, lepsie je naraz odfarbit viac, ako pravidelne trapit vlasy peroxidom, viem o tom svoje, tiez som odfarbovala hlavu a to dokonca z farbenych, tmavych hnedych a na blond...