Priatel ma chce zoznamit so svojimi rodicmi prostrednictvom vyletu do Bojnic pocas festivalu. Neviem, nebolo by na tom nic zle, kebyze ich aspon trosku predtym poznam. V zivote som ich sa tie dva roky nevidela a zacinam mat z toho obavy a taktiez polemizu
Ja som vždy poklad, pre ich rodičov (a) Jediná obava je z môjho oťa, inak to neriešim. Čo sa stane, stane sa. Hlavne žiadna pretvárka a pchanie sa do riti, slušnosť jednoducho.
normálne, išli sme k nim domov jak vždy a náhodou boli doma, tak som povedala dobrý deň a išli sme do jeho izby. alebo naopak, my sme boli uňho a došli rodičia.
ale tí jeho sú nejakí fest divní ako ináč by si sa s nimi chcela predtým poznať, písať si listy alebo čo?
Zoznamovanie s rodičmi partnera skutočne je krok vedúci k vážnemu vzťahu. Ak sa na to necítiš resp. nie si na to pripravená tak je podľa mňa takáto ceremónia zbytočná.
Keďže z toho čo si napísala vyplynulo že jeho rodičia museli rozdýchať že si synček našiel dievča tak to asi nebudú schopní prijať ani teraz čo by mohlo spôsobiť nepríjemnosti....
Podľa mňa by sa táto akcia nemala robiť alebo by sa mala aspoň oddialiť.
Moja mama je super je veselá a priateľská a to isté bolo aj na opačnej strane my sme to mali bez problémov
ježiši, čo z toho každý robí takú vedu ja som s mojim bola dva dni keď som šla ku nim domov a jeho mami bola vtipná, že sme ju dobre o*ebkali bo jej najprv povedali, že príde kamoška jeho sestry, potom že jeho kamoška, a zrazu že jeho frajerka ....
pozri, ak máš 24, chodíš s chalanom 2 roky a necítiš sa na vážny vzťah, resp.na to, aby si sa len zoznámila s jeho rodičmi.....načo ste spolu? ono, ja nechcem byť hnusná abo čo.....len mi to príde divné....
inak ja by som to zoznámenie nebrala tak, že je to krok vedúci k vážnemu vzťahu. veď vy dvaja rozhodujete o tom kedy je to vážne a kedy nie.
napríklad ja som terajšieho frajíra dotrepala domov, keď sme boli spolu asi mesiac a nebrala som to vážne, lebo rodičovstvo chcelo vidieť s kým sa vláčim...
po necelom mesiaci chodenia som bol u nich, vecer prisla z prace, doniesla nam jest (pamatam si, ze to bol knedlik, kapusta a nejake maso), povedal som dobry den a hotovo
s ocom som sa ani nezoznamoval. ked som v ten den isiel prec, povedal som mu dobry, dovi a to bolo vsetko
potom som k nim chodil pomerne casto, aj s jej mamkou a frajirkou som bol casto po skole atd. takze u mna to islo vsetko v pohodzee
to som ešte nikdy nezažila ani neKcem ....vôbec si neviem predstaviť ako by to prebiehalo ...mojim rodičom nebude nik dosť dobrý a pochybujem, že ja budem nejakej "mamine" dosť dobrá...
@greyness somariny co robila, co varila, potom ze nemam rad umyvacky riadu a..neviem..lem tak zbezne co prislo..hrali sme farmville a kadejake farmarske a ine hry, tak som jej posielal veci a tak
lebo napriklad co mi hovorila frajirka, takze ma casto videla pisat na pokeci s kamaratmi, ked sa bavili o skole a spomenula ma, mama jej tiez vravela aby so mnou isla na stuzkovu atd
Doteraz robili drahoty oni, tak ti pride nefer ze ty to mas brat hned v pohode ked oni zapiskaju a aj ty chces im ukazat ze to neni len tak? Ani ja by som sa necitila s nimi najlepsie a minimalne by som chcela, aby som na tom vylete nebola viazana na nich a len by sme sa tak letmo pozdravili a kazdy zas svojou cestou a nic viac ani by som s nimi nechcela sediet alebo byt v aute...na tvojom mieste by som sa to ale asi hanbila navrhnut, ci sa to este cele nezhorsi a prave to je kamen urazu, ze ty si teraz akoby ta menej podstatna alebo vstupis do toho vztahu divneho s jeho upnutymi rodicmi a mozno ti to este potom budu zazlievat. Ako mohli by to pochopit ked oni boli ti divni, ale zas ked to beru zrazu tak oficialne a v poriadnom style tak mozno sa ani necitia byt mimo a ani si to podla mna neuvedomili... Ako keby to bolo ze dva roky ste na seba nenarazili tak v pohode ale ked to otvorene brali akoze este ta nechcu vidiet tak je to hnusne fakt. No nezavidim situaciu, drz sa.
toto sa strasne nadcenuje. ja som babu zoznamil s rodicmi po asi tak hodine vztahu, ona mna so svojimi po par dnoch - ale to nebolo nic oficialne, len "mami oci toto je blablabla" a tym to hasne. viac netreba a casom sa aj tak nejako spontanne pri roznych prilezitostiach zoznamia viac a tak je to vzdy ked je u nas nejaka frajerka, abo ja u nich, ved nebudeme sa skryvat
tiež si nemyslím, že je to krok k tomu aby bol vzťah vážnejší, o tom rozhodujete vy sami.. tak napríklad ja som dotrepala domov asi po 5 mesiacoch ale to preto, že naši najprv nášmu vzťahu neprikladali nejakú vážnosť, mamina si myslela, že sa po troch mesiacoch rozídeme (sme spolu rok a pol pomaly už a ja som bola u nich tiež tak nejak..
predstavil ma, a to bolo všetko, trochu sme sa rozprávali, ale bola som dosť nervózna a hneď sme zaliezli do jeho izby dnes som tam jak na klavíri a sme všetci spolu super, proste nechápem ťa, no stress..
s rodičmi môjho priatela som sa zoznámila na futbalovom zápase priatel tam hral a ja som sa naňho prišla pozrieť, ale to som ešte netušila že sú tam aj jeho rodičia.. až potom keď sme boli spolu a šli sme na tribúnu som zistila že sú tam aj oni. S jeho mamou som sa už stihla rozprávať po telefóne a dobre sme si rozumeli natož s jeho otcom som prehodila tak 2 slová.. ale aj napriek tomu si myslím že má milých rodičov aspoň mamu, tá je fakt zlatá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
normálne, išli sme k nim domov jak vždy a náhodou boli doma, tak som povedala dobrý deň a išli sme do jeho izby. alebo naopak, my sme boli uňho a došli rodičia.
ale tí jeho sú nejakí fest divní ako ináč by si sa s nimi chcela predtým poznať, písať si listy alebo čo?
Keďže z toho čo si napísala vyplynulo že jeho rodičia museli rozdýchať že si synček našiel dievča tak to asi nebudú schopní prijať ani teraz čo by mohlo spôsobiť nepríjemnosti....
Podľa mňa by sa táto akcia nemala robiť alebo by sa mala aspoň oddialiť.
Moja mama je super je veselá a priateľská a to isté bolo aj na opačnej strane my sme to mali bez problémov
pozri, ak máš 24, chodíš s chalanom 2 roky a necítiš sa na vážny vzťah, resp.na to, aby si sa len zoznámila s jeho rodičmi.....načo ste spolu? ono, ja nechcem byť hnusná abo čo.....len mi to príde divné....
napríklad ja som terajšieho frajíra dotrepala domov, keď sme boli spolu asi mesiac a nebrala som to vážne, lebo rodičovstvo chcelo vidieť s kým sa vláčim...
po necelom mesiaci chodenia som bol u nich, vecer prisla z prace, doniesla nam jest (pamatam si, ze to bol knedlik, kapusta a nejake maso), povedal som dobry den a hotovo
s ocom som sa ani nezoznamoval. ked som v ten den isiel prec, povedal som mu dobry, dovi a to bolo vsetko
potom som k nim chodil pomerne casto, aj s jej mamkou a frajirkou som bol casto po skole atd. takze u mna to islo vsetko v pohodzee
Väčšina rodičov ma nemá rada. (okrem starých babiek)
ja sa rad zoznamujem s rodicmi mojich priateliek aspon vidia s akym clovekom sa ich dcera stretava..
s mamkami som sa vzdy zoznamil na zapase a s ockami pred dverami alebo v izbe ..
ja som sa nikdy takto nezoznamovala, neviem, proste som tam prisla pozdravila sa a to je vsetko
lebo napriklad co mi hovorila frajirka, takze ma casto videla pisat na pokeci s kamaratmi, ked sa bavili o skole a spomenula ma, mama jej tiez vravela aby so mnou isla na stuzkovu atd
poznala ma skor, nez ja ju
No a ja nahodou.
predstavil ma, a to bolo všetko, trochu sme sa rozprávali, ale bola som dosť nervózna a hneď sme zaliezli do jeho izby dnes som tam jak na klavíri a sme všetci spolu super, proste nechápem ťa, no stress..