@campino uz ste tu na koni vy zilinsky kokoi !!! ale nee ja akoze fandim Trnave , Senici , Myjave a Trencinu ale aj Zilinu mozem teda mohol som ked este hrali futbal dnes to je uz katastrofa a uz len Slovan jebnuty vzdy uhraje titul ale vyzera to na kkt cele aj tak no proste ake pivo taka liga
Hľadám mladú , peknú , bohatú čo mi kúpi piáno.
Ak taká si ozvi sa ! Ak si len bohatá ozvi sa len cez sms !
Najlepšie aby vedela všetko , keď že ja neviem nič , tak aby sme sa pekne dopĺňali.
Ak si blond, nevadí prefarbíš sa .
Ak si tučná, nevadí schudneš
Ak máš iné oči ako hnedo-zelené, nevadí mám fixky.
Ak si vyššia ako 176 cm, nevadí budeš sa hrbiť.
@campino nj tak to je hlavne u nas ale co uz @sugy1 tak ani jedno mesto co hra ligu nema so mnou nic spolocne tak nemozem byt nejaky zaryty fanusik mozno sa da povedat ze najviac fandim Senici kedze som zahorak no ale Senica je od nas 60 km ... ale najlepsie sa pozera na Trencin a potom na Myjavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to už neni fotbal, to iba tak si kopu loptu a ostatní kkti si peru prachy.
Hľadám mladú , peknú , bohatú čo mi kúpi piáno.
Ak taká si ozvi sa ! Ak si len bohatá ozvi sa len cez sms !
Najlepšie aby vedela všetko , keď že ja neviem nič , tak aby sme sa pekne dopĺňali.
Ak si blond, nevadí prefarbíš sa .
Ak si tučná, nevadí schudneš
Ak máš iné oči ako hnedo-zelené, nevadí mám fixky.
Ak si vyššia ako 176 cm, nevadí budeš sa hrbiť.
Ďakujem za pozornosť .
@sugy1 tak ani jedno mesto co hra ligu nema so mnou nic spolocne tak nemozem byt nejaky zaryty fanusik mozno sa da povedat ze najviac fandim Senici kedze som zahorak no ale Senica je od nas 60 km ... ale najlepsie sa pozera na Trencin a potom na Myjavu