ja osobne nepoznám nikoho, komu by vzťah na základe spoznania sa cez net vydržal viac ako pol roka...ale proti kamatárstvam nič nemám, už som spoznala kopu ľudí takto
Svojho priateľa som spoznala na internete a keď som sa s ním šla stretnúť brala som to tak, že "určite medzi nami nebude nič viac než kamarátstvo"... Len na to netreba tlačiť tak, že "idem sa dnes stretnúť s chalanom a určite budeme spolu chodiť"... Nie, treba ich brať ako kamarátov a z toho sa možno čosi vyvinie a možno ostane len to kamarátstvo... A možno nič
Ja si tiež myslím, že na to netreba tlačiť. Ale dosť ľudí som spoznal cez internet a doteraz sme dobrí kamaráti. Ale osobne tiež nepoznám ľudí, ktorým by to vydržalo niako extra dlho, ale ľudia so rozdielny. Niekomu to príde divné, neosobné, ale ja si myslím, prečo tomu nedať šancu.
Dajú sa nájsť kamaráti, dá sa nájsť aj partner, ale treba byť trochu opatrný
Osobné skúsenosti - našla som takto pár dobrých kamarátov a v podstate internet a ja máme prsty v dvoch vzťahoch, ktoré majú na tento rok naplánované svadby
Aaa ano aj vztah a je to skoro pol roka co sme spolu a neviem si predstavit krajsi ten vztah uz asi..aj ked na dialku, vieme to spolu prekonat. Vsetko sa da..
@moomy prečo by sa nedal ?? veď je to normálne.. aspoň u nás.. kopa kamošiek má frajerov s ktorými sa spoznali na pokeci a čo? sme šťastný to je hlavné !
@upirka113 ja nevravím, že sa nedá nájsť, len poväčšinou tam ľudia chodia kvôli niečomu inému a nie zoznamovaniu, čiže preto sa pýtam a aj si z pokecu robím srandu ja osobne som tam spoznal v poslednej dobe štyri úžasné baby, takže nie je to nemožné, ale je tam mizivá šanca niekoho normálneho nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja osobne som spoznal cez net dost ludi a vzdy bol z toho vztah (kamaratsky treba to brat vsetko s chladnou hlavou..
» www.videacesky.cz/reklamy-reklamn...
možno ti to dá nejakú odpoveď čo hladáš
ja ani nič nehľadám, len som chcel vedieť názor ľudí na toto zoznamovanie
Osobné skúsenosti - našla som takto pár dobrých kamarátov a v podstate internet a ja máme prsty v dvoch vzťahoch, ktoré majú na tento rok naplánované svadby
Akurát sa s pár ľuďmi poznám cez birdz, ale to je všetko.
Ale platí "internet zbližuje vzdialených a vzďaľuje blízkych"
Aaa ano aj vztah a je to skoro pol roka co sme spolu a neviem si predstavit krajsi ten vztah uz asi..aj ked na dialku, vieme to spolu prekonat. Vsetko sa da..
(nie cez pokec samozrejme )