Príde muž na záchod a vidí tam iného muža, ktorý stojí u pisoáru, vykonáva svoju potrebu a pritom má ruky v kapsách. Zdá se mu to divné, proto se ho ptá: "Proč si ho nepřidržíte, vždyť se můžete pocákat?" Zdá sa mu to divné, preto sa ho pýta: "Prečo si ho nepřidržíte, veď sa môžete pocákat?"
On odpoví: "Tomu, kdo mne jednou zradil, už ruku nepodám!" On odpovie: "Tomu, kto mne raz zradil, už ruku nepodám!"
ano take sa mi stavalo v prvych rocnikoch na zakladke ale to si len spomeniem a zasmejem sa.... ale keby ma teraz niekto nejak zradil....tak by to neprezil
prave od takeho cloveka to mozes najviac cakat. krasny paradox... zazivam dennodenne. uz ma to ani tak nevzrusuje.. len je to smutne, ked sa na tom prvotne zasmejem...
Jediny, kto mal pravo nazvat nieco totalnou zradou, bol Cezar pri jeho priatelovi Brutovi. Vy vsetci zradeni este zijete, tak co za tragedie sa tu rozoberaju?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
On odpoví: "Tomu, kdo mne jednou zradil, už ruku nepodám!" On odpovie: "Tomu, kto mne raz zradil, už ruku nepodám!"