ZRAZU 2"LAAASKYYY"???? preco?a ty teraz nevies co t o znamena ,tAK co to je ????
ahojte,no mam chalana chodim s nim uz dlho ale dost som sa pri nom natrapila uz ale teraz to booLO fajn..no pred mesiacom napriklad dlhu dobu nie...bo ma mal na haku viacmenej ...!!!!!!!!!!!!!!!!!ZRAZU ZISTUJEM ZE MOJ KAMARAT SA KU MNE SPRAVA MILO ,SPRAVI
pice tam ten caps lock a styl pisanie...ja to nazvam takto obaja ste len poblazneni, prejde leto tak to bude ok bo teraz sa vsetkym nejako buria hormony...a ja ze baby v tvojom veku uz vedia co chcu...ale to je otras ked obaja niekoho mate a toto robite uz mate len krocik k tomu aby ste podjebali vasich terajsich partnerov...ak mate trochu rozumu tak sa s vasimi terajsimi rozidte a potom si spolu s kamosom robte co chcete
noo hmm neviem uz je to takeee...tak mozno ano ale nechcem spravit chybu ...ani som to necakala ale tak co ak sa to pre daco deje a nie je to len tak ??????
hmm ,mne sa stalo nieco podobne a pokazila som si tym cele prazdniny...mala som chalana boli sme spolu uz dlhsie a zrazu mi spoluziak povedal ze sa do mna zalubil...mne s nim bolo fajn a tiez som sa...neviem ako to nazvat pobluznila?no a nevedela som sa rozhodnut...s chalanom som sa rozisla a spoluziaka som mala rada ale zistila som ze to bolo iba obycajne pokusenie...zakazane jablko...tak si rozmysli ci to aj ty tak nemas!
To, ze s tym Tvojim ozajstnym priatelom to je niekedy cierne... Neznamena, ze Ta nemiluje! Je to mozno daco ako ponorkovachoroba.. Ja nepotrebujem ani chalana a to iste sa mi teraz stava s najlepsou kamoskou, teda ze sa furt hadame myslim a tak.. Ale nehodlam to vzdat. Lebo chyba je vo mne a vsetko je na mne. Skus pohladat, co robis zle! Lebo to naozaj nie je pekne, takto sa nechat zvabit hormonami, SU TO LEN HORMONY, inak aj tak kazda laska raz prejde a co sa ma stat sa stane, takze.... Skor ci neskor.. Ale vyber si, co chces naozaj! A @2 ma absolutnu pravdu, to si citaj este tridsat krat!
hmm mozno je to tak ze jeto len poblaznenie ale to je uz mesiac,..co je nam spolu fajn az moc fajn o to vie tiez..ze keby tu bola jeho baba tak to je inee lebo teraz cakaa ,cakaa na to lebo nevie co ma robit a mozno nas to prejde ale ked ho budem vidiet citim radost a je mi fajn on tiez a co ak sa to nezmeniii ani potom ????????? (och
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1. tvoj súčasný priateľ si ťa zrejme neváži, lebo ľudia, ktorí sa milujú si síce občas ublížia, ale skôr nevedomky.
2. kamarát je kamarát a na kamarátov má človek iné požiadavky, práve preto, že sú len kamaráti a nie budúci partneri.
3. ak by to bolo veľmi vážne, tak napr. stojí na zamyslenie už aj to, že on je zadaný a tebe vyznáva lásku. Čo ak by to spravil neskôr aj tebe?