Canon alebo Nikon ja fotím starou šunkou Canon EOS 350D, ale prirástol mi k srdcu ako začínajúcemu fotografovi to stačí, ja už sa obzerám po niečom lepšom ale no money no fun
Ja mám Nikon D5000 a spokojnosť. Canony sú trošku drahšie. Ja som mala finančný limit,ale technicky je na tom skoro rovnako ako 500d + má výklopný displej
Tak , doplnujuce informacie.. omrzela ma tá naša "digitálka".. a chcelo by to vylepšenie.. začiatočník.. cena.. no.. nech je na kvalitu nizka.. proste lacny , ale dobra kvalita...
@kaara tak ked to ma byt "canon zrkadlo" tak najlepsie by bodlo 550D (ak planujes kupit nove) dobry cip, toci to aj videa, so set objektivom sa stym da pekne hrat... s objektivom stoji okolo 700eur
s tymito "set" objektivmi by si vystacila na dlho dlho
CANON EOS 550D + 18-55 IS + 55-250 na nete cena sa pohybuje okolo 950-100e
pripadne ak je to drahe.. kup 550D s 18-55, to stoji takych tych 700e, ako som pisal...
pripadne ak od ruky/z bazaru, najdes este lacnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zrkadlovku pre cloveka ktory nikdy zrkadlovku v ruke nedrzal,alebo nejaky pokrocily?
fotenie ma byt priblizne na co zamerane?
kolko maximalne penazi do toho das?
planujes dokupovat vybavu?
myslim ze by to malo stacit
peace!
Niečo také do ruky.. netreba "delo"..
domáce účely @paaloo @anzu
s tymito "set" objektivmi by si vystacila na dlho dlho
CANON EOS 550D + 18-55 IS + 55-250 na nete cena sa pohybuje okolo 950-100e
pripadne ak je to drahe.. kup 550D s 18-55, to stoji takych tych 700e, ako som pisal...
pripadne ak od ruky/z bazaru, najdes este lacnejsie