tak toto je presne jedna z vecí čo ma absolútne netrápi... Takéto somariny riešia, ale aby začali riešiť ozajstné problémy ktorých je plno, tak to nikdy... :S
,,nelíbí se mi" !!!!! ale ne toto je nieco divne...doteraz to nikomu nevadilo a bolo to v pohode.....sakra ja nechcem byt nejake VII alebo VIII OG!!!! nechcem nechcem a nechcem
bola som kvarta a tesila som sa, ze ked budem maturovat, budem oktavanka so zelenou stuzkou (A) sen kazdeho cloveka a teraz som IV.OG, ked sa ma o par rokov opytaju.. "co si?" ukazem im peace, a zatrilkujem "osemoganka, to cumis, ze?" ... je to chaos aj na nasej stranke skoly... ale my to nikdy neprestaneme pouzivat, minister mi je ukradnuty... a co sa tyka spravodlivosti: ziadna tam nie je, kedze tieto nazvy su vlastne po slovensky... secunda = sekunda. napriklad. nemam co viac dodat... nech sa venuje tomu comu sa ma venovat.
uplne ma to nasralo... aj seckych mojich spoluziakov.. po piatich rokoch na osemrocnom gymply sme sa konecne dostali do sexty.. do tej vytuzenej SEXty... a bola sranda ked triedna pisala druheho septermbra na tabulu rozvrh a na kazdej druhej kolonke bolo SEX.. ako oznacenie triedy v ktorej mame hodinu.. a potom ze VI.OG chce sa mi z toho ZVRACAT!
je to iba dalsi dokaz toho z ena ministerstve riesia uplne nepodstatne veci len aby to vypadalo ze tam nieco robia.. :/
Veď osemročné sa už aj tak zrušili ...pokiaľ viem na mojej starej škole sa už nová prima neotvárala. A sú tam ako II. OG - VIII. OG ešte že to už mám za sebou
pozrite si ten gaboshov blog, skvelo to tam vystihol, chcu to zmenit, lebo tomu ludia nerozumeju, tak nech zrusia aj matematiku a fyziku, sak ani tomu vela ludi nerozumie
@mirage_a 8rocne sa nezrusili ale bere sa najnovsie z 5. rocnika nie zo 4. tym padom neotvorili primu na vela skolach tento rok. a k teme-na og uz nechodim ale vzdy sa mi tie nazvy strasne pacili co s tym urobili teraz je hrozne!
oh yes, je to cele na nic. Ako bolo v komentari zo sme.sk uvedene, mylit sa budu ti, ktorych skola je tvorena zakladnou skolou, osemrocnym gymnaziom, medzinarodnym programom, stvorrocnym gymnaziom a patrocnym bilingualnym programom. Vobec si nemylim milion paliciek a Vciek na suplovani, ked toto je pre celu skolu, cize je tam zahrnuta aj VIII.A, VIII.B...a ja som VIII.BO, cize osma Be osemrocneho gymnazia. A to nehovorim o znaceni inych tried, ktore maju tiez zaujimave nazvy, napriklad III.IBD A, III.IBD B, IV.IBD A.
ty kks to su strasni kkti.. ne ze by dodali normalne ucebnice a ucitelov ako treba, oni premalovavaju tabulky na triedach.. ja asi umrem.. nastastie ja som stale oktavanka a aj nou navzdy budem!!!
To je riadna kravina, ja som tiez chodila na osemrocne a tie pomenovania som mala rada a mam na ne pekne spomienky... Fakt sa tam musia v tej vlade strasne nudit asi.
Ale za zrusenie piateho maturitneho predmetu je panovi ministrovi Mikolajovi z mojej strany vsetko odpustene To bola taka euforia stastia, ked som sa vratila z dovolenky vtedy a prve co som sa dozvedela, ze budem maturovat z jedneho predmetu menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» tv.birdz.sk/televizia/gabos...
je to iba dalsi dokaz toho z ena ministerstve riesia uplne nepodstatne veci len aby to vypadalo ze tam nieco robia.. :/
Ale za zrusenie piateho maturitneho predmetu je panovi ministrovi Mikolajovi z mojej strany vsetko odpustene To bola taka euforia stastia, ked som sa vratila z dovolenky vtedy a prve co som sa dozvedela, ze budem maturovat z jedneho predmetu menej