Dnes som zistila, že od 11. decembra je zrušená stanica Považská Bystrica pre všetky medzinárodné expresy. Takže všetky vlaky, ktoré pôjdu do Česka v PB jednoducho stáť nebudú a to kvôli tomu, aby sa z 5 hodinovej cesty ušetrilo 10 minút! A pri 8-hodinove
@najivna to ti neviem povedať, písala som na ŽSR aj ČD aby som sa dočkala nejakého racionálneho zdôvodnenia ale myslím si, že medzištátny expres sa nebude viazať na nejaké osobáky prípadne rýchliky, skôr by nejaký osobák alebo rýchlik zmenili kvôli tomu, aby mohli ľudia prestupovať na ten expres....každopádne mi príde nanajvýš divné, že ten vlak stojí v prdeli v Púchove a v PB nie...
no ale je divné, že to urobili na všetkých medzištátnych expresoch, v ktorýkoľvek deň, v ktorúkoľvek hodinu...nie len na jednom ale na všetkých a v oboch smeroch....na stránke ČD majú napísané
"Díky zvýšení rychlosti všech expresů z Prahy směrem do Ostravy a na Valašsko a také díky zkrácení pobytu ve vybraných stanicích, především v Bohumíně, dojde ke zkrácení cestovních časů mezi Prahou a Žilinou. U vlaků vedených přes Valašsko se jedná o cca 10 minut, u vlaků jedoucích přes Ostravu je zrychlení téměř 40 minut."
takže zvýšili rýchlosť a skrátili pobyt v stanici z minúty, na nula minút...múdro...v celom článku spomínajú ako dôvod len zrýchlenie, o napájaní na iný spoj tam nebola zmienka ale som zvedavá ako mi odpovedia na mail...ale je to choré a nelogické...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja o tom nic neviem len sa pytam
"Díky zvýšení rychlosti všech expresů z Prahy směrem do Ostravy a na Valašsko a také díky zkrácení pobytu ve vybraných stanicích, především v Bohumíně, dojde ke zkrácení cestovních časů mezi Prahou a Žilinou. U vlaků vedených přes Valašsko se jedná o cca 10 minut, u vlaků jedoucích přes Ostravu je zrychlení téměř 40 minut."
takže zvýšili rýchlosť a skrátili pobyt v stanici z minúty, na nula minút...múdro...v celom článku spomínajú ako dôvod len zrýchlenie, o napájaní na iný spoj tam nebola zmienka ale som zvedavá ako mi odpovedia na mail...ale je to choré a nelogické...