nie, ale muselo by mať určitú úroveň. nie malé výbehy, kde sa tie zvieratá prechádzajú dokola ako besné :/ ak im zaručia pohodlie, môžu tie zvieratá prežiť fajn život, však väčšinou sa tam dožívajú o dosť vyššieho veku a neumierajú na kadejaké škaredé choroby, vykrvácaním zo zranenia a podobne.
@anzu A obzvlášť v zajatej ríši zvierat im si na dlhovekosť príliš nepotrpia, povedal by som. No viem, že tieto svoje dojmy nemôžem potvrdiť, len si tu tak fantazírujem.
Dbala by som na to aby spĺňali normy a aby sa tie zvieratá mali naozaj prepychovo , lebo nikto iný si to nezaslúži viac ako oni ! Ale za zrušenie nie som tie zvieratká by neprežili , to nie sú na silu odchytené v prírode aby mohli byť v zoo... sú to také ktoré sú nájdené, odvrhnuté, z čiernych obchodov a pod. čiže samé by v prírode neprežili a tie ktoré by prežili pripravujú na návrat do prírody ....
@bloodsuckingvampire zoo v Bratislave by si zrušila? Tá je ešte podľa mňa v poriadku. Bola si v Zoo v Bojniciach? Betonova džungla! Výbehy pre mačkovité šelmy tak 10 metrov štvorcových a a aj to betónový podklad. Nehovorím že je to v Ba ideálne, ale aspoň majú šancu sa rozbehnúť..
Ak su v ZOO pre zvierata vytvorene adekvatne podmienky, tak je to pre nich este lepsie ako v prirode (nic ich nezozerie) a daju sa povazovat sa zachranene.
Ak tie adekvatne podmienky vytvorene nie su, potom je to tyranie....
Priznam sa, ze v ZOO som este nebol, takze neviem posudit, ako to vyzera na Slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak tie adekvatne podmienky vytvorene nie su, potom je to tyranie....
Priznam sa, ze v ZOO som este nebol, takze neviem posudit, ako to vyzera na Slovensku.
Na druhej strane, v prípade dobrých podmienok ich čaká v celku fajn život a aspoň neumrú na hlad (samozrejme, ak majú vhodné podmienky)