Zrzavo/červenovlasí, ako sa cítite s touto farbou na vlasoch?
Idem sa totiž prefarbiť, no nikdy doteraz som prefarbená nebola a dosť premýšľam, či to nepriťahuje veľa pozornosti Dnes je veľmi vela "hláv" s takýmito farbami, ale stále sa mi to páči.
Ako vy vnímate tento trend na sebe? Ako dlho máte červenú
ked som mavala cervenu, citila som sa dobre hlavne cerstvo po nafarbeni, ked to tak krasne svietilo.. aj som mala pocit ze mi to sedi k osobnosti, cize nebol problem
ale kvoli castemu farbeniu a niceniu vlasom som z cervenej odisla, teraz postupom casu sa mi uz ani tak nepaci, skorej som presedlala na pastelove farby (bledofialova, bledoruzova, mint - ako sa to prelozi?
@amikadze inak ja celkovo nerozumiem tomuto nazoru, ze cervenovlasky su otrepane
su viac otrepane ako brunetky? blondiny? ciernovlasky? blond, hneda, cervena a cierna su vlastne jedine normalne dostupne farby.
pre hociaky iny odtien ktory uz nie je bezne dostupny a je NAOZAJ neotrepany si osoba musi priplatit dvoj-troj nasobok beznej farby + skombinovat s peroxidom
95%, ak nie viac, su otrepanych. aj moja cierna je otrepana. vsetko je otrepane, lebo extravagantne sa v drogerii urcite zohant neda
zatial prvý krát farby okolo červenej jedna trochu o ryšava, .....hm pre mňa je to fajn pocit kedže prirodzené vlasy mám ako šedá myška v týchto sa cítim lepšie a na mne si ich každý všimne, teda keď som ich mala na čerstvo nafarbene a už mi vybledli stále každý ,,redheadka,, a keď niekto hovorí že to ma každý - tak koľko ľudí ma hnedé čierne blond vlasy ale to nikoho zrazu netrápi lebo každý chce byť teraz ,,originál,, tak si na hlavu kydajú kadejaké kokotiny len aby boli iný
mám ju 2 roky, cítim sa ako červenovlasá ta čo... je to fajn hlavne po nafarbení, a hlavne na slnku, ked chceš mať stále krásnu sýtu musíš často farbiť = dojebeš si vlasy, ale keď to nebudeš preháňať t obude fajn
@hoperpohroma ja sama neviem, prečo to takto vnímam, ale blond, hnedá a čierna (+ryšavá) pre mňa nie sú otrepané z toho dôvodu, že veľa ľudí sa s takou farbou narodí a ak vidím tieto farby, tak sa nezamýšľam nad tým, či je to farbené alebo prirodzené (ani keď skutočnosť bije do očí)
ešte by som dodala, že väčšina červenovlások, čo poznám/som kedy videla sú oblečené v čiernom (ak nie úplne, tak je na nich aspoň vidieť akú hudbu počúvajú) a o to viac sa mi zlievajú dohromady
mám ju už dokopy také 3 roky a spokojná som úplne...nemám pocit že by som pútala príliš pozornosti a to že je to ,,otrepaná,, ( ako keby ostatné neboli :- farba je mi absolútne jedno..pokiaľ sa mi páči a som s ňou spokojná budem ju mať a hotovo
mám maximálne neprirodzenú krikľavo-oranžovú farbu už asi rok a brutálne priťahuje pozornosť....a cítim sa v nej super, len je niekedy nepríjemné, že si ma skoro všetci pamätajú a ja zo všetkých ľudí, čo za deň stretnem, mám pri 90% pocit, že ich vidím prvý krát ale inak dosť sranda
Ja som si dala farbu ale veľmi mi začali pri farbení vypadávať vlasy a nechytilo mi tak výrazne ako som chcela tak som už nekoračovala vo farbení, lebo by mi ešte vypadlo možno priveľa. A nepáči sa mi, že je to umelá farba. Chcela som to skúsiť a neľutujem to ale už by som si na hlavu asi nedávala...
Mám ju 5 rokov, jej rôzne odtiene atď., ale stále som ladená v červenej, ryšavej...teraz mám takú mierne cukríkovo červenú a...hm. Je mi v nej fajn Páči sa mi, takže najbližší rok nechcem meniť.
Hoci keď som si ju dala ja, nebol z toho taký búm, teraz to má na prašine každá tretia, ale nehodlám si meniť farbu vlasov len preto, lebo to má veľa dievčat.
Skrátka mi je v nej dobre a údajne mi to aj sedí k osobnosti, tož nie je o čom
Chcela som osviežiť moju hnedú farbu.... tak som si dala cez leto zmývateľný červený šampon..... Ale chcelo to zmenu.. tak som si dala minulý týždeň červenú farbu.. a Musím povedať úžasný pocit.... Cítim sa v nej "lepšie".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale kvoli castemu farbeniu a niceniu vlasom som z cervenej odisla, teraz postupom casu sa mi uz ani tak nepaci, skorej som presedlala na pastelove farby (bledofialova, bledoruzova, mint - ako sa to prelozi?
to ze to pritahuje pohlad je picovina v skutocnosti nikoho nezaujimas
teraz som si uvedomila, že všetky červenovlásky vyzerajú rovnako, je to nuda a je to všade. už to nechcem
su viac otrepane ako brunetky? blondiny? ciernovlasky? blond, hneda, cervena a cierna su vlastne jedine normalne dostupne farby.
pre hociaky iny odtien ktory uz nie je bezne dostupny a je NAOZAJ neotrepany si osoba musi priplatit dvoj-troj nasobok beznej farby + skombinovat s peroxidom
95%, ak nie viac, su otrepanych. aj moja cierna je otrepana. vsetko je otrepane, lebo extravagantne sa v drogerii urcite zohant neda
tým ofc nevravím, že to nie je pekné
najlepšia farba..
proste paci sa mi ta farba citim sa s nou a vyzeram s nou dobre tak to neni o nic vacsia stadovitost sa just prefarbit nainako ako ostat cervena
btw, také vlasy majú 2 moje kamošky a obe sú super!
ešte by som dodala, že väčšina červenovlások, čo poznám/som kedy videla sú oblečené v čiernom (ak nie úplne, tak je na nich aspoň vidieť akú hudbu počúvajú) a o to viac sa mi zlievajú dohromady
možno som divná.
Mám ryš už pekne dlho a cítim sa v nej pohodlne. Hlavne preto, že mám pomerne prirodzene vyzerajúci odtieň.
a na ženách si myslím že je to otrepaná farba na vlasy ak to neni prirodzená ryšavá samozrejme a ak sa to tej babe naozaj nehodí
@mielikki ja sa tiež divím
Hoci keď som si ju dala ja, nebol z toho taký búm, teraz to má na prašine každá tretia, ale nehodlám si meniť farbu vlasov len preto, lebo to má veľa dievčat.
Skrátka mi je v nej dobre a údajne mi to aj sedí k osobnosti, tož nie je o čom