Zdravím, neviem si predstavit, ze by som chodil denne do školy a mal by som trebars 6 (minimum) hodin za sebou nejake predmety, kde sa furt daco uci.
Proste ja nechapem, ale podla mna je to zataz pre takeho ZŠ žiaka (ak vynecham nejake pracovne vyucovanie
presne tak napr cez hodinu spať a cez tú prestávku si dat oddych 10-15 minut tak som sa aspon ja snažil a teraz som minister prekvapivo na ministerstve a sa valam zas a znova
Aj tak väčšina detí minimálne polovicu vyučovacieho času nedáva pozor, takže to majú vlastne ako prestávku. A navyše ja som nerd, takže poviem, že mne sú aj prestávky niekedy dlhé a je im dlho. A keď máš kratšie prestávky tak nakoniec ideš domov o pol hodiny skorej, ako keby si ich mal kratšie, nie?
nechcem obhajovať dnešný systém výučby, lebo nie je zrovna najlepší... ale tvrdiť že decko neobsedí 6x45 minut na zadku a nedokáže počúvať, to vážne? ok uznávam že ked má niekto ADHD tak mu to robí problémy, ale inak sa to v pohode dá. samozrejme nebolo by naškodu deckám nejako spríjemniť vyučovanie a obzvláštniť ho o nejaké aktivity a tak... ale zase netreba sa ani tváriť že je všetko úplne nahovno... úplne stačí lepší prístup učiteľov a škola bude zrazu príjemnejšie miesto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov