ako zatial pozeram, tak nieje prerezany, ale tlaci sa kolmo hore a vyzera byt dost rovny bez vaznejsich komplikacii. neviem aka je normalna miera bolesti pre toto, lebo zatial to vydrzim, tak neviem teraz ci s
no ja mam zatial tiez len tri zuby mudrosti a pri prerezavani dost boleli ale na bolest zubov som uz zvyknuty takze pohoda...ak chces aby sa ti to prerezalo jedz na tu stranu nieco tvrde ja som to tak robil a rychlejsie sa mi prerezali aj ked to bolelo
s mojimi zubmi je to tak, ze ich mam 31, cize mi chyba uz len lavy spodny zub mudrosti a nikdy som nemal problem, nikdy som nemal ani len plombu a kaz som mal naposledy este na mliecnom zube
ja uz mam ale 3 ale moc to nebolelo, akurat ked sa potom dostal na svetlo sveta a preazil mi to dasno, tak potom to bolo take divne ked mi tam kusky toho dasna len tak sa plantali pri zube
ja som tiez nikdy nic nemal so zubami, ziadny kaz ani plomby. len toto ma uz bolelo na rovnakom mieste viackrat aj pred polrokom, no potom to vzdy prestalo. teraz sa uz asi definitivne tlaci von na svet na bolest som si zvykol, vcera som ju zapil, tak to zacalo bolet zase az rano uvidim zajtra, ci sa nieco zmeni
@10 zatial to je v pohode, uz som si takpovediac zvykol. keby to bolo horsie si dam tekuty ibuprofen a ked nepomoze, tak to opicham mesocainom v krajnom pripade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nemám zuby múdrosti
(Znamená to, že som blbá? No nič, aspoň netrpím...
priateľovej sestre museli ďasno narezať.
a priateľovi rástli zuby moc nahusto, tak mu museli vytrhnúť, lebo sa mu začal štiepiť.
ja mam tri osmicky prerezane, aj to nie uplne cele, ale bolelo to teda riadne, obcas, stvrta dufam ze ani neplanuje..