zub mudrosti sa vola preto lebo rastie neskor kedy by uz clovek mohol mat rozum
mozeme sa nato pozriet aj z ineho hladiska a to je to ze tieto zuby uz nepotrebujeme a postupne nam evoluciou uz ani nebudu rast (formulujem to ako madar ale vsetci chapeme co chcem cize to ze napriklad ja ich nemam moze znamenat ze som evolucne viac pokrocila ako ti co ich maju
Presne ja nemám ani jeden a moje dvojča má už všetky, nesúhlasím ... a aj tak keby mi narástli tak hne´d ich dám von, aby sa nepokazili lebo sa najrýchlejšie kazia zo všetkých tak kto je trochu múdry ich dá von hneď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zub mudrosti sa vola preto lebo rastie neskor kedy by uz clovek mohol mat rozum
mozeme sa nato pozriet aj z ineho hladiska a to je to ze tieto zuby uz nepotrebujeme a postupne nam evoluciou uz ani nebudu rast (formulujem to ako madar ale vsetci chapeme co chcem cize to ze napriklad ja ich nemam moze znamenat ze som evolucne viac pokrocila ako ti co ich maju
potom to zacalo ist so mnou dolu vodou a tak prestali rast
prvy začal rásť ked' som mala 17, d'alšie nasledovali tesne za ním...v 18 som už mala všetyk
je fakt ,,múdre" trhať zdravé zuby s ktorými nie sú problémy, ak do teba zubár nahučí, že sa aj tak pokazia a za vytrhnutie zhrabne keše jak nič
to si rovno môžeme dať vybrať jednu ľadvinu, však, skôr či neskôr aj tak zlyhá, ne?
@petushiq18 ti ho možem ukázať (Rofl)