Zdravim.. Dneska sme hrali taky futbal na betonke, ja som isiel kopnut z otocky a volajako som sa smykol ma hodilo o zem tlak mi dvihol hlavu a nasledne celu buchol o betonku.. ono nic by mi nebolo, lenze mi rastie nakrivo zub
@skreco666 - podľa môjho názoru by ti to šiť nemali isto - veď tri mm - sú skoro nič. A dezinfikoval si to poriadne? Ak nie tak to poriadne vydezinfikuj nech ti to tam nehnisá a o dva dni ani nebudeš vedieť že si niečo robil
no, velkost vylucuje zeby mi to mali sit .. (nieze vylucuje, ale asi nie .. ) lenze tu ide o to ze proste keby som nemal v tom krv a co ja viem vsetko proste by bolo vidno na druhu stranu .. jak to povedat .. proste cez celu peru to prechadza ta rana .. ale ono by mi to asi nemali sit lebo by mi to zasili ale zdnuka asi tazko .. takze to ma dorast nie ? (Dufam : disappointed:)
tak zdnuka mam len taku rozrezanu ciaruu.. tam mam iba ako jednu ciarku z mercedesu ale ked sa nato pozrem normalne to je rozrezane lebo sa to da akokeby roztvorit ..
podla mna ti to dorastie...ja sm si raz rozrezala spodnu aj vrchnu peru o zuby(trafila ma basketbalka) a dorastlo...sice sm par dni nevedela jest nic tvrde,ale aj tak
chod s tim k doktorovi..ja ti to nevídim a nemám ako posudíť či to treba a čo s tím treba ... a ak ťa pošle domov a nič ti s tím nespraví nevadi ..ale nikdy nevieš
no .. ta mi napuchla cela lava polka pery uplne napuchnute mam .. co mam s tym robit ? dat si nato lad ? neni to tym ze natom mam leukoplast ? a jak pozeram zdnuka to uz sa tak trocha zalepilo cez noc .. mozno na dalsi den uz bude iba napuchnuta huba .. ako to mozem urobit aby odpuchlo ? plz help
Tiež mám vykrivený zub, oškretú sklovinu a jazvu na brade po kontakte s betónom
Zub mi chceli dať do strojčeka, ale rázne som ich poslala do teplých krajín, bradu som si zašiť nedala, hoci mi (údajne, ja som si to nevidela) trošičku vytŕčala kosť. Dnes mám krivý zub, jazvu na brade a som na seba hrdá!
@gothicpoethic no jo .. ale chcem vediet uspokojivu odpoved (aj ked, ked ma poslete k tomu onemu .. co sije .. jak sa vola ten onen .. proste k lekarovi tak to nebude uspokojiva odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A z vonka to je ako veľmi rozrezané? úplne? aký veľký re z? (v mm)?
@mimiusha
@lillybeldawn
no .. ta mi napuchla cela lava polka pery uplne napuchnute mam .. co mam s tym robit ? dat si nato lad ? neni to tym ze natom mam leukoplast ? a jak pozeram zdnuka to uz sa tak trocha zalepilo cez noc .. mozno na dalsi den uz bude iba napuchnuta huba .. ako to mozem urobit aby odpuchlo ? plz help
Tiež mám vykrivený zub, oškretú sklovinu a jazvu na brade po kontakte s betónom
Zub mi chceli dať do strojčeka, ale rázne som ich poslala do teplých krajín, bradu som si zašiť nedala, hoci mi (údajne, ja som si to nevidela) trošičku vytŕčala kosť. Dnes mám krivý zub, jazvu na brade a som na seba hrdá!
Skús si vyraziť všetky zuby a bude to vyzerať ako zámer, nikto si to nevšimne
Dobre?