ahojte chcela by som sa spytat kto tu studuje zubarinu na uk v bratislave???? ze co mi tam treba... a tak... sice mam este cas... ale robili ste prihlasky iba z bioly a chemie? ci aj z fyziky... ??? a ze ci ste s tou skolou spokojni??? prosim napiste niek
ja neivem lebo som pozerala tu stranku... a tam je normalne ze lekarska fakulta.. a odbory vseobecne lekarstvo a zubne lekarstvo... ale som chcela vediet ci niekto s tym nema osobnu skusenost... lebo ja nikoho takeho nepoznam...
ludia , neviem preco ...ale toto sa teraz objavuje medzi mladymi dost casto ...preboha ...ved su aj normalne vysoke ...kazdy len zubarina abo medina ...to je skola fakt len pre tych naj z naj ..ze mas ciste 1 na gympli to este nic neznamena ..ale to pochopite neskor .... napr ...kamoska mojho spoluziaka studuje 1. semester matiku na prirodovedeckej fakulte upjs ...dievca malo na gympli 1 s matikou ziaden problem ...teraz dievca denodenne maka aby presla aspon na E ...jedno mensie odporucanie do zivota ..vysoka ani zdaleka neni stredna ...je to o doooost tazsie , sak pridete na to sami ...vela zdaru
@strommen2428 ved hej, napriklad moj spoluziak ma sestru a ta bola na gympli tiez cista jednotkarka a isla na medicinu a proste ona sa tolko uci ze pomaly aj na zachod chodi s knizkami :/ a neviem ci to stoji za to byt tych 6 rokov furt v strese
pokial viem, tak sa vzdy studuje zubarina ako extra odbor uz od zaciatku studia ... netusim co ti tam treba, len vem ze maju ludia dost problem prejst aj ked maju take testy, ze ich viem aj ja urobit (a to ani nematurujem z biologie) ...
@anitchka@strommne2428 a moja babka mala uja ktory mal tetu paaanecky ked chce tak sa tam dostane ked bude makat tak ju aj zvladne... a zubarina je vo vseobecnosti jednoduchsia ako vseobecne l. ale zase dostat sa tam je tazke... vsetko je o stasti a o rozpolozeni hviezda a neviem od coho este.. ale hlavne sa treba ucit a vela ucit... a to potom uz ani na tych jednotkach nezalezi lebo je dost velky rozdiel byt jednotkar a jednotkar... asi tak...
známky na strednej sú to posledné čo niekoho zaujíma. na medinu netreba žiadne špeciálne "prednosti", pokiaľ to človeka baví a vie, že chce robiť len to a nič iné, tak to zvládne
@strommen2428 stále lepsie ako ist na socialnu pracu alebo massmediu a potom plakat ze nemam kvalitne uplatnenie s medicinou nic take nehrozi... a clovek kt. chce bude dost dobre ohodnoteny...
@alanis ved v pohode, ja nevravim ze sa to ucenie neda zvladnut, ked clovek fakt chce a mysli to s tym vazne tak to niekam dotiahne - nepochybne, ja to len preto hovorim ze niektori, ktori to nemyslia tak vazne a idu na medicinu lebo si nevedia co ine vybrat tak by si mali rozmysliet ci sa fakt chcu 6 ci kolko rokov trapit
@tysha ... no sak jasne hned po skole sa to fakt neda ak nesu prašule
jaaa len nechapem... jedna babka povedala...bla bla bla... viem je to tazka skola a som si vedoma vsetkeho co ste tu napisali ... ze stredna a vysoka skola sa neda zrovnavat.... ale hadzete vsetkych do jedneho vreca??? ja niesom nejaka bifloska co ma ciste jednotky ... a dokonca ani z chemie tu 1 nemam... ale bavi ma... a neivem si predstavit asi nic ine co by ma viac bavilo.... @alanis..suhlasim.. lepsie si vybrat skolu ktora ma buducnost...
@strommen2428... na slovensku sa uplatnia iba ti ludia ktori si vyberu skolu s uplatnenim... ked si vyberies nejaku taku len aby si nejaku vysku mal tak jasne ze ti to je na hovno....
to by zaujimalo aj mna resp. chodil si na kurzy alebo si mal svojho doucovatela, alebo si sa ucil sam??? pocula som tiez ze prvy rokje na zubarine fyza...
Tie pripravne kurzy stoja za hovno okrem tych PDF z chemie tie su silna pomoc ked ich dostanete. Kazdemu radim ucte sa uz od septembra. Typci co si myslia ze staci mesiac dopredu su samovrahovia a skoda penazi za prihlasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
prijímačky sú z biológie a chémie, rovnako ako na všeobecné lekárstvo. učí sa v podstate to isté ako na všeob. + predmety pre stomatológov.
nemusí ostať tu, väčšina mladých lekárov si akurát u nás dorobí atestáciu a hybaj ho preč (cca 30%)
navyše ja si myslím, že takýto stav zdravotníctva dlho nevydrží, tj. že raz sa to isto začne zlepšovať (a možno to nebude ani tak neskoro)
jaaa len nechapem... jedna babka povedala...bla bla bla... viem je to tazka skola a som si vedoma vsetkeho co ste tu napisali ... ze stredna a vysoka skola sa neda zrovnavat.... ale hadzete vsetkych do jedneho vreca??? ja niesom nejaka bifloska co ma ciste jednotky ... a dokonca ani z chemie tu 1 nemam... ale bavi ma... a neivem si predstavit asi nic ine co by ma viac bavilo.... @alanis..suhlasim.. lepsie si vybrat skolu ktora ma buducnost...
@strommen2428... na slovensku sa uplatnia iba ti ludia ktori si vyberu skolu s uplatnenim... ked si vyberies nejaku taku len aby si nejaku vysku mal tak jasne ze ti to je na hovno....