pred. jednak mi je strašne nechutné robiť čokoľvek bez toho, aby som nemala umyté zuby a na druhej strane doma ani nezvyknem raňajkovať (buď nejem ráno vôbec nič, alebo jem, ale až v robote/škole)
@indifferentgirl ak sa nemýlim, tak tam ide o to, že počas spánku sa ti v ústach namnoží plno baktérii a umytím by si sa ich mala zbaviť...čistenie po ranajkách je skôr podla mna estetickou resp "voňavou" záležitosťou
Je to automatická vec. Vstanem, wc, umytie zúbkov a tváre. A potom až premýšľam že čo. A neviem ako tebe ale mne po noci z úst nevoňajú konvalinky a asi by mi nechutilo.
@nicoolka Tak pre mňa je to automatické akurát tak cez prázdniny, keď raňajkujem o dve-tri hodiny neskôr, ako vstanem, ale cez školu si neviem predstaviť, že by som si umývala zuby aj pred raňajkami aj po raňajkách... Jednak kvôli nedostatku času a jednak preto, lebo mám pocit, že od toho večerného umývania zubov sa mi toho v ústach toľko nezmenilo (okej, baktérie a pod., ale to je "vedľajšie") a mne zas absolútne nič nechutí po tej paste. Resp. nie, že nechutí, ale všetko po nej chutí rovnako
@indifferentgirl Raňajkujem len cez prázdniny. A mne chutí normálne jedlo po umytí zubov. Hento rieši aj môj brat stále, že on po umytí zubov nemôže jesť hodinu. No, mohla by som to kašlať aby som bola skrz čisté zuby hladná.
@blacktears ak si vecer umyjes zuby tak za tych 8 hodin co spis sa ti tam toho moc nenamnozi a ked aj tak jednak si tie bakterie mozes vyjebat prec umytim po ranajkach spolu so zvyskami jedla a jednak nebudu mat tie ranajky taku idiotsku chut po zubnej paste
@etelnair ale to kolko pasty si musite najebat do ust, aby ste mali po umyti zubov idiotsku chut? lebo to sa mi este nestalo aby som ju mal, respektive aby som sa kvoli chuti zubnej pasty nemohol najest
@etelnair dam si, ale najskor mi kup a dones pomarancovy dzus a aj kkeby si mal daku chut po paste v ustach, tak po dvoch glgoch toho dzusu ho uz necitis
@pubertik tak na pivo po umyti zubov by som nemohol ist, lebo hadam sa najskor naranajkujem a az potom by som siel, takze uz chut zubnej pasty davno v ustach nemam
@bleko lebo ty si asi disciplinovany a umyvas zuby rano, vecer alebo ako...ja dakedy sa na to vyserem a potom, ked idem s dakym vonku, tak si predtym umyjem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Je to automatická vec. Vstanem, wc, umytie zúbkov a tváre. A potom až premýšľam že čo. A neviem ako tebe ale mne po noci z úst nevoňajú konvalinky a asi by mi nechutilo.
@nicoolka Tak pre mňa je to automatické akurát tak cez prázdniny, keď raňajkujem o dve-tri hodiny neskôr, ako vstanem, ale cez školu si neviem predstaviť, že by som si umývala zuby aj pred raňajkami aj po raňajkách... Jednak kvôli nedostatku času a jednak preto, lebo mám pocit, že od toho večerného umývania zubov sa mi toho v ústach toľko nezmenilo (okej, baktérie a pod., ale to je "vedľajšie") a mne zas absolútne nič nechutí po tej paste. Resp. nie, že nechutí, ale všetko po nej chutí rovnako
Pred je humus!
a inac suhlasim s @11 a @12
like a boss
@etelnair
a tiež nemám rád, keď na mňa po ránu niekto hovorí a smrdí mu z huby