Rezali sa vam uz osmicky? nechali ste si prerezat dasna ? alebo ste pockali kym sa zuby prerezu same ? cim ste sa "dopovali"? kolko vas to bolelo? ako dlho to trvalo?
mne sa asi pred 2mesiacmi zacala prerezavat prva osmicka, a asi jeden den ma trocha bolelo dasno, ale inak nastastie nic, len som citila zmeny na dasne... ale hovorim, nastastie nic ine...
mne teraz rastu hore osmicky, rovnako zacali-na stedry den a uz su na polovicu vonku, raz za par dni ma to boli, ze az do hlavy mi to ide, ale da sa to prezit. A keby nie, ibacek pomoze
totiz mam zapal stredneho ucha a uzlin a vyzera to tak ze sa mi aj osmicka na pravej strane reze von.. takze sa pytam lebo to ku*evsky boli a ani ibalcek nepomaha tak uvidim...
nepociťujem žiadnu bolesť lebo sa mi žiadne osmičky netlačia ale aj ked ma občas boleli zuby zo strojčeka alebo podobne čo teda tiež nie je nič moc nepoužívala som nič, pretrpím si
tak men uz rastú a to mám 17 čo je strašne skoro na osmičky..noo a prerezávajú sa,tak každé dva mesiace.Tak trochu dosť to bolí,takže som nútená chodiť ku zubárovi aby mi tam dal injekciu ..
kamoška to mala tie6,šla na operáciu,jej museli rozrezať zub na 4 časti a tie postupne vybrať,bola mimo 3 týždne...takže to muselo byť dosť bolestivé..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale pocula som, ze vela ludi si bolo dat prereza dasna, aby sa osmicky lahsie tlacili...
kazdopadne Ibalgin 4ever
kamoška to mala tie6,šla na operáciu,jej museli rozrezať zub na 4 časti a tie postupne vybrať,bola mimo 3 týždne...takže to muselo byť dosť bolestivé..