Ahojte (= som strašne zufalá a už neviem čo mám robit takže ide o to že : Na pokeci je jeden chalan (z mesta čo aj ja ) má 20 (ani na to nevyzerá) no a mne sa strašne páči (nikdy som si nerobila nádej že by sme mohly spolu chodit) on má babu (18 ročnu) al
Ale to nejde iba tak prestat tam chodit ked si s ním píšem a okrem toho ja som ho už vydela aj normálne nie len cez pokec a to nejde sa mu vyhýbat (no ale aj tak ho stretnem asi raz za rok)
pokec ? ehm nečudujem sa ti, veď ty sa hádam spamätáš ...a ešte k tomu fake, a zlatý kliniec,..má babu ? neviem čo máš robiť, nie sú to moje problémy ...mať tak tvoje problémy tak som rada
k vyssie uvedenym uvadzam este, ze sa nauc pisat najprv. neviem ci to je nejaky defekt ale kto kedy videl pisat pri slovesach ypsilon.... a po dalsie pokec - len sa mi potvrdilo, ze som spravila dobre, ked som sa z tamad vymazala. a skus nebyt taky sebec a ked je s frajerkou stastny tak mu dat pokoj. nechat ho stastnym.
to ťa prejde ver mi a kašli na cely pokec pokec je kravina. a okrem toho chalan sa na to pozera uplne inymi očami ako ty. nechcem ti kaziť nadeje ale keď ma babu a je s ňou šťastny tak určite by ho ani len nenapadlo niečo mať s nejakou 14 ročnou babou a ešte k tomu z pokecu. mala by si si to uvedomiť a proste sa na to vykašlať. to bude najlepšie
a nechapem preco si musela predychavat to,zo jeho baba si pridala do albumu fotky na ktorych je s nim,keby ze vies co vsetko spolu robia okrem fotenia sa spolu tak by ta asi tym padom porazilo a este:aj jej by si mala prestat chodit do albumov
ja tak rada spomínam na pokecové "lásky" vtedy bolo všetko také jednoduché.. no a dodnes mi zostal iba jeden kamarát odtiaľ s ktorým si ešte občas píšeme a občas mi zavolá.. ach jo, to prejde
bože, všetci ti napíšu jednu jedinú možnosť, prestať komunikovať a to sa ti nepáči? čo vlastne chceš?stále sa s ním baviť, ale mávnuť nad sebou kúzelným prútikom, aby to pre teba nič neznamenalo? proste si prestaňte písať a potom po čase aj keď ho stretneš, už pre teba bude znamenať menej alebo vôbec nič. a @19 je dosť odveci komentár, samozrejme, že na neho budeš najprv myslieť...ale keď sa nechce, tak sa ani nedá, no
to je len obycajne namotanie v tvojom veku to ta prejde po case ,staci ze pride nejaky iny a na pokeci si chlapca nehladaj .....lebo dopadnes ako ja pred casom ...radsej si niekoho najdi bud v reali ,alebo niekde inde na nete ,nie vsak na pokeci a este mas aj tak cas na riesenie tohto
pozri... uvedom si týchto pár vecí a zistíš, čo máš alebo nemáš robiť: 1. je to pokec, 2. chalan má 20, ty 14, 3. so svojou priateľkou je očividne šťastný, 4. nemáš tam ani vlastnú fotku, 5. už si pochopila?....
Môj objektívny názor je, že ak chceš naňho zabudnúť, mala by si ho úplne vymazať zo svojho života. Žiadne písanie na pokeci, žiadne stretávanie. Predsa platí, čo zíde z očí, zíde z mysle. Aspoň u mňa to tak fungovalo (nie s pokecovským prípadom).
Viem, že je to kruté, ale iná cesta nie je.
Fú, nejak pekne som sa zdržala toho, aby som ti nevypindala do pokecových vzťahov.
daj na pokeci ze ta obtazuje a uz nidky od neho nic nedostanes..ziadnu rp..a raz dva nanho zabudnes....pokecove vztahy su take uzasne ze staci jeden den a uz ani nevies ze existuje
Ja tiez obcas vyuzijem ine nicky , pokial si chcem niekoho preverit Ale nikdy nepouzivam falosne fotky a nikdy som nedovolil, aby to zaslo niekam dalej, ako je zdrave. Ze si ho chcela mozno lepsie spoznat, zistit aky je, to chapem. Ale tam to konci.
Ak je zadany , nekasli sa do neho , mysli si co chces v tvojom veku je jedndoucho nemozne , aby si vedela co je to laska a okolo teba isto beha kopec inych chalanov, ktori by stali za povsimnutie.
A prvou laskou ti to nikdy nevide , resp to sa stane jednemu cloveku za 20 generacii ak ano .
@lienka777 : uplne suhlasim proste nemala by si si v tvojom veku zacinat s o 6 rokov starsim a este aj (asi) stastne zalubenym...nefungovalo by to a myslim, ze ty to vies...
a nemysli na neho, lebo sa budes zbytocne trapit...proste ho vymaz z kontaktov, nepis si s nim...ono to prejde, neboj
keby sa to tykalo mna a mojho frajera tak by si zazila silny psychicky teror z mojej strany a velice rychlo by si na neho radsej zabudla...aby som ti nespravila make up raz ho prezvanala jedna cupka ale velice rychlo prestala
tu uz nie je o com sa bavit... prejde ta to rychlo... namotala si sa, to sa stava... myslim, ze za zivot sa to stane aspon raz kazdej z nas.... to, ze ide o pokec to len pekne podciarkuje....co mozes urobit je, ist za ozrat do meta s babami, polizat sa s kazdym koho stretnes ... alebo si s nim proste prestat pisat vyber si
o debila ktorý je na pokeci a neváha namotávať iné baby zatiaľ čo je "šťastne" zaľúbený a chodí s nejakou babou?
a na jej mieste- viem že nepoviem naozaj nič nové ale- dievča-máš 14,je to pokec a má babu(a pravdepodobne je to idiot)
Kašli na neho-nájdi si zámienku nenávidieť ho určite to bude fungovať-moja kamoška to tak robievala vždy-aj keď potom som vkuse musela počúvať akí sú to idioti-ale aj tak po týždni na nich zabudla-vždy Fakt to skús-nájdi si čo i len najmenšiu zámienku a zvelič ju ako sa len dá-(ale neosočuj ho pred ostatnými,nechaj si to len pre seba)..zabudneš
Ach ten pokec..som rada ze tam uz nechodim...hmm...Co ti poradim..Mozno je to fajn chalan..a jako..vekove hranice vo vztahu zas neriesim..Ale fakt..On ma 20 a ty 14...asi len vodenie za ruku by nechcel...aHLAVNE dievca zlate...ked ma uz babu..tak ju ma..Pochybujem zeby nejaku osemnastku vymenil za holku pod zakonom ..co Ti poradim..hmm..Nepis si s nim..a napis nejakemu o rok starsiemu chalanovi z Tvojho mesta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
prestan na pokec chodis a do tyzdna zabudnes.
btw: neznasam ludi co sa seru do niekoho kto ma partnera a je s nim stastny!!!!!
btw2: o to vacsia krava si ze si s nim pises s inou fotkou ako ty vyzeras!
A dalej ber do uvahy, ze je to len jeden z mnohych - mas 14, ty kokso, vies, kolkokrat v zovote sa este "zalubis"?
A to sme sa denno denne stretávali.
A prešlo to samo!
A teraz to beriem tak že...Aká som bola blbá a naivná
a) v nepokecovom svete
b) nezadaný
c) tvoja veková kategória
Čo si si myslela panebože? Že 20 ročný chlapec nechá svoju 18 ročnú priateľku kôli 14 ročnej pičke, ktorá si ešte ani nemá svoju fotku?
Viem, že je to kruté, ale iná cesta nie je.
Fú, nejak pekne som sa zdržala toho, aby som ti nevypindala do pokecových vzťahov.
Ak je zadany , nekasli sa do neho , mysli si co chces v tvojom veku je jedndoucho nemozne , aby si vedela co je to laska a okolo teba isto beha kopec inych chalanov, ktori by stali za povsimnutie.
A prvou laskou ti to nikdy nevide , resp to sa stane jednemu cloveku za 20 generacii ak ano .
a nemysli na neho, lebo sa budes zbytocne trapit...proste ho vymaz z kontaktov, nepis si s nim...ono to prejde, neboj
také "vzťahy" nemajú budúcnosť..a hovorím z vlastnej skúsenosti
ale to je zabudnuté..
prečo by so o neho bojovala?
o debila ktorý je na pokeci a neváha namotávať iné baby zatiaľ čo je "šťastne" zaľúbený a chodí s nejakou babou?
a na jej mieste- viem že nepoviem naozaj nič nové ale- dievča-máš 14,je to pokec a má babu(a pravdepodobne je to idiot)
Kašli na neho-nájdi si zámienku nenávidieť ho určite to bude fungovať-moja kamoška to tak robievala vždy-aj keď potom som vkuse musela počúvať akí sú to idioti-ale aj tak po týždni na nich zabudla-vždy Fakt to skús-nájdi si čo i len najmenšiu zámienku a zvelič ju ako sa len dá-(ale neosočuj ho pred ostatnými,nechaj si to len pre seba)..zabudneš
...kašli na neho dievča,nechodievaj na pokec a o dva dni ťa to prejde