Mam stale jeden a ten isty problem... Som buchnuta do jedneho chlapa mam 17 a on 36... ja viem ze je to strasny rozdiel ale neviem nanho prestat mysliet... uz je to strasne dlho a neviem co mam robit povedat mu to alebo nie? a vlastne ako...?!
jj to znám tohle .. taky to tu nějaký čtyři roky zpátky bylo .. a to byl mezi náma rozdíl jenom deset let .. což ve skutečnosti zas tak hrozný nebylo .. a od kamarádky partner je o osmnáct let starší a klape jim to .. jenom háček je v tom, že když už mu to řekneš, tak jak on zareaguje .. v tomhle fakt nedokážu poradit .. hmm .. prostě to zkus .. uvidíš co se stane .. jinak to prostě nejde ..
ved mu to povedz.. je uz dost stary, ak ta nechce mohol by to minimalne pochopit a nevysmiat sa ti. nemas co stratit. to neni ako s mojimi rovesnikmi .__.
hm, tak v prvom rade si dovolim poznamenat, ze chalan to asi nebude.. ked uz, tak chlap.. lol tak mu to proste povedz a rozpravajte sa jak "dospeli..." aj ked tym asi moc nedosiahnes ..
@jeko presne pravda je krutá.... a ak by náhodou chcel s tebou aj nejaký vážny vzťah, tak to potom s ním nebude niečo v pohode, keď si nenájde vyspelú, sebavedomú a hlavne seberovnejšiu ženu, ale loví v takých vodách...
je to dosť veľký vekový rozdiel. ja sa riadim tým, že ak by to mohol byť eventuálne môj otec, tak sa ani na neho nepozerám.. takže. ak je starší odomňa 16 rokov a viac tak je to zakázané územie...
@jeko@adaadisallaares presne, ked je chlap v hentakch rokoch nezadany, neco s nim nebude v poriadku... osobna susenost...ruky prec... a hlavne, ziadna pedofilia!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
!
Ono ťa to prejde
no a ja by som mu nič nehovorila. Načo? Aby ťa vysmial?
Neviem, napíš do IN.ka alebo do Kamaráta... Tam ti 100% poradia
Ps: trapny nick
Ochh... môj nick sa asi na teba urazil=/
ved mu to povedz.. je uz dost stary, ak ta nechce mohol by to minimalne pochopit a nevysmiat sa ti. nemas co stratit. to neni ako s mojimi rovesnikmi .__.
je to dosť veľký vekový rozdiel. ja sa riadim tým, že ak by to mohol byť eventuálne môj otec, tak sa ani na neho nepozerám.. takže. ak je starší odomňa 16 rokov a viac tak je to zakázané územie...