Ahojte. Ako už je podľa názvu jasné, chcem sa informovať ohľadom ZUMBY v BANSKEJ BYSTRICI. Neviete niekto niečo o tom? Kde sa dá chodiť, ak sa vôbec dá (ale dúfam, že áno) ....? Ďakujem.
no ja som počula že sa tancuje aj vo Veke pri sásovskej Bille a v tej Fitarene či ako sa to volá v bývalej Bille pri autobusovej stanici.. ale len tou Vekou som si istá, tam vravela kamoška že chodí..
@insomnia teraz to nejak nemám ako zistiť, lebo to je známa kaderníčka ku ktorej cestu mať nebudem nejaký čas, ale aj mne sa zdá, že by to malo byť v tej bille, kde je tá mega posilovňa
z vlastnej skusenosti odporucam zumbu v banskej bystrici tancovat u faber dance school. lektori maju niekolko titulov z majstrovstiev europy aj sveta. ich stranka je www.faber-dance.com
Ahoj, ja chodim na zumbu do malachova pri BB za 2€, precvicuje to Livia a je fakt super, cvicenie trva vyse hodiny a spaja to aj s posilovanim, byva to kazdy stvrtok od pol siedmej v kulturnom doma,alebo potom aerobik na moskovskej v BB tiez za 2€ pondelok a stredu od 18.00 do 19.00.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@godzila sak ja som tiez kukala a dako som sa z toho nevysomarila...
@charlottkkaa ...jaaj aspon jedna pozitivna odpoved dakujem....a ak by si s nou bola v kontakte nemohla by si sa prosim spytat kde?....dakujem vopred
@charlottkkaa dakujem aj tak