@najivna Ja sa akurát v utorok chystám, ale asi len 2x týždenne (u nás je to celkom drahé). A moc Ti ďakujem, potešila si ma... (ja sa pokúsim sladkosti vynechať úplne)
ale zase nie je zumba ako zumba zazila som niekolko instruktoriek a ja som mala stastie na taku co robila naozaj energicku tu zumbu ze som odchadzala dolamana spotena...ale su aj take ze tam tancujes zrazu skonci hodina a ty stojis a smutne kukas s nevybitou energiou neunavena...to neni dobre hentak ked je
@trubka91 ale co ti jebe tam aj ja chodim!!! chodievaj pondelky stredy tie dalsie dni su presne take tanecky co neviem ani kde som bola ale pozor lebo tato teta byva casto chora
@najivna Pravdupovediac, ani mne tie časy veľmi nevyhovujú, radšej by som bola, keby to bolo skôr-alebo potom o trochu neskôr pretože potom nestíham to, čo chcem...
@trubka91 este pondelky stredy sa daju hlavne v lete ale utorky to ani bohovi zle je to strasne lepsie by bolo okolo 5 dako ja uz spim hentak neskoro uz nemam silu niekde skakat ako debilko
@n0win0u kurva 4 roky ma islo rozjebat aby som uz mala tak si svoj TRETI dospelacky den uzivam (stale som opita. rozmyslam ci som od 12. vobec mala nejaku uplne triezvu chvilu
4x do týždna chodím na zumbu, a pokiaľ natrafíte na dobrú trénerku, nemôžete povedať,že to bolo zle. Za tie 3mesiace ,čo podctivo cvičím okrem zumby aj aerobic a sem -tam fitness tak som značne schudla zo zadku,stehien a zoštíhlil sa mi pás Čiže odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
uplne nehoraznu potom som na to prestala mat cas
ale chcela by som ju nazad
jedneho dna som si zrazu vsimla ze mi zmizla rit nasla som ju o znacny kus vyssie a skoro uplne hladku
a to som chodila stylom ze som si odcvicila a zozrala 200g cokoladu
ale zase nie je zumba ako zumba zazila som niekolko instruktoriek a ja som mala stastie na taku co robila naozaj energicku tu zumbu ze som odchadzala dolamana spotena...ale su aj take ze tam tancujes zrazu skonci hodina a ty stojis a smutne kukas s nevybitou energiou neunavena...to neni dobre hentak ked je
zumbys
Ako napríklad krtková torta.....
Ked som v obchode, proste ma nenapadne si ju kúpiť.
Tam kam ja idem, sú dve ženy (jedna pondelok-streda, druhá utorok-štvrtok) takže pravdepodobne vyskúšam obe
Ja tam idem hlavne kvôli tomu, aby som schudla, tak som zvedavá, kedy bude vidieť výsledok
mozno sa tam niekedy stretneme
plus nabije to cloveka pozitivnou energiou, je to sranda a este aj spalim kalorie