Ahojte baby alebo aj chalani ktorí cvičíte zumbu...neviete kde by som si mohla stiahnuť (alebo nepoznáte nejakú zumbu) zumbu,ktorá je fakt dobrá na chudnutie a ktorá trvá aspoň hodinu??..lebo doteraz som si stiahla iba také ktoré trvajú cca 40 minut...ďak
@fergie1581 ak osattní radím, nájdi si hodinu niekde v meste, mňa by to tiež doma necvičilo a ani byu som sa k tomu neprinútila, ak to dokážeš tak máš môj obdiv....
ja hľadám od oktobra v Brne niečo, ale nevyhovujú mi tí inštrukotri :/ som zvyknutá na niečo iné a viac dynamickejšie, že sa namakám a tu nič :/
@fergie1581 a to doma puystíš na pc a tancuješ a takto cvičíš? ak hej, tak máš môj obdiv, mňa by to hentak nebavilo.... no hľadaj na nete, isto niečo nájdeš aj na youtube
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja hľadám od oktobra v Brne niečo, ale nevyhovujú mi tí inštrukotri :/ som zvyknutá na niečo iné a viac dynamickejšie, že sa namakám a tu nič :/
a nemáš to niekde v meste najbližšém?