Alebo aj tanečný aerobik je spojenie fitnes a tancov ako latino, hip-hop, salsa, cha-cha, Belly-dance atď. Viac si prečítate na » www.zumba.sk/sk/cojezumba...
Ale chcela by som sa vás opýtať: Chodíte aj vy na zumbu? Ak hej tak prečo? Ak nie
Hej je pravda, že to je skor pre ženy ako pre chlapov..každopádne sorry, ale neviem si predstaviť tancovať to nejakého normálneho chalana..iba ak profesionálneho tanečníka.. Zumba je skvelá na spevnenie postavy, odreagovanie a zábavu...odporúčam tým, ktorí majú v sebe rytmus a majú radi tanec.
Ja študujem za ZUMBA inštruktorku .. Nie je nič lepšie než zumba! S tými kalóriami máš pravdu, ale iba ak všetky pohyby vykonávaš tak, ako treba..O tom nepochybujem .. Ja od svojich 11tich rokov chodím na zumbu a vidíte!! Takto som si to zamilovala..Úplne úžastné!! Odporúčam každému..Aspoň raz do týždňa ..Ideálne je 3krát do týždňa !! Potom budete jak modelky.Ja tu na škole mám každý deň 3 hodiny zumby a ostatné je už iba učenie..Amen!! Zo začiatku taká svalovka ľudia moji ..Ale teraz!! Juuuj!Supeeer !! Som sa trošku rozpísala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
úplne mi stačí (a jej bude musieť stačiť tiež), že som súhlasil so salsou
a zumba je skôr viac o tom cvičení ako o tanci
» www.5min.com/Video/Salsa-for...
» www.pluska.sk/zena/odviazte-p...
teda mňa celkovo tieto podivné tréningy nenapĺňajú, viac si užijem poriadne tanečné tréningy
» zv-podujatia.com/2010/11/10/2-ro...
» zv-podujatia.com/2010/04/25/zumb...
Môžem povedať, že Zumba je riadne náročná na kondičku ale hlavné je, že aj staršie ženy na nu chodia a teraz má byť aj pre nich niečo podobné