Ahoj, sú tu nejaký študenti z katedry žurnalistiky v BA na Komenského, ktorý by mi vedeli povedať niečo viac o prijímačkách ? Napríklad akú mali tému na správu, kamerovku či nejaká rada ako sa nato pripraviť, počula som že sledovať zahranične spravy napr.
hlavne s tou tvojou gramatikou by som to urcite skusal. ale vlastne ked sa pozrem vo vseobecnosti na uroven zurnalistiky tak to je jedno a katedra je hotova katastrofa. same interne stvanice, studenti jak kus hovna brani atd
Ježíš, zase ste tu všetci múdry. A čo, naučí sa gramatiku na žurnalistike! Myslím, že tam majú nejaké slovenčinárke predmety .. Ja študujem slovenčinu a tiež veľa vecí nepíšem správne, to je toho. (Síce pravda, študujem ju čisto len kvôli literatúre, ale aj tak...) Dobre, beriem, niektoré chyby by si mohla opustiť ale keďže do istého veku som tiež takú chybu robil tak viem, že je to možné ju naučiť, aby také chyby nerobila. @Staphylococcus , @Niina , @Chlorofyl
A inak, ako hovorí Chlorofyl že vraj je to na katedre katastrofa, tak radšej skús niekde inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@Staphylococcus , @Niina , @Chlorofyl
A inak, ako hovorí Chlorofyl že vraj je to na katedre katastrofa, tak radšej skús niekde inde