Oplatí sa podľa vás študovať žurnalistiku?
Prečo je to tak veľmi žiadaný odbor, keď mnoho ľudí vraví, že novinárom môže byť dnes každý a berú skôr študentov iných oborov, ako práve žurnalistiky?
Takéto chýry kolujú skoro pri každom odbore, takže by som tomu až takú váhu neprikladala. A preto je to žiadaný odbor, lebo média sú atraktívne a mienkotvorné. To chce skoro každý.
Ak chceš študovať alebo študuješ žurnalistiku, tak nerieš takéto sračky, zahoď škrupule a rob čo chceš. Názory iných sú väčšinou nepodstatné.
Oplatí, neoplatí. Ja som to študovala a na to, koľko námahy na to človek vynaloží je to veľmi biedne platené a preto robím niečo úplne iné. Ale myslím si (a je to aj celkom viditeľné), že ten rozdiel medzi študovanými žurnalistami a samozvanými je veľmi veľký. Ja by som sa podpísala pod článok menom aj krvou. Samozvaný žurnalista sa podpíše ako “macko” alebo “smajlík”, lebo sa za ten odpad čo stvoril hanbí aj on sám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak chceš študovať alebo študuješ žurnalistiku, tak nerieš takéto sračky, zahoď škrupule a rob čo chceš. Názory iných sú väčšinou nepodstatné.