Ahoj, som tu späť s ďalším návalom otázok. Ak sa vám nechce vždy pozerať hore na ozázky, jednoducho si otázky ohraničte (okopírujte) tak, že keď to budete mať ohraničené, stlačte Ctrl plus C a do komentára si do dáte stlačením Ctrl plus V ...V zátvorkách
3. Páči sa vám naša sučastná politika na Slovensku? Popíšte prečo áno alebo nie. Čo by ste na nej zmenili.(Nie lebo ..je ...a ...lebo .ja ....)
4. Ktorý predmet vám v škole ide/išiel najlepšie a pamätáte sa na 1. Triedu ?(matematika, nie)
5. Používate v súčastnosti nejaký program? (photoshop, gimp, skicár, ...)
6. Čo vám ide najviac, na čo máte talent? (tanec, spev, maľovanie, gramatika, prísnosť)
7. Čo vám na vás vadí a čo naopak na sebe zbožňujete.(vadí mi ... a ... a zbožňujem ... a ...)
8. Boli ste niekedy svedkom nejakej dopravnej nehody, policajnej naháňačky alebo nejakej podobnej akcie?(áno, ked som išiel domov videl/a som ...)
9. Aký máte názor na koniec sveta? Kedy podľa vás bude, pokúste sa určiť dátum. A čo by asi mohlo byť dôvodom? Zanikne ľudstvo? V 4. Svetovej vojne sa bude bojovať kameňmi a drevenými palicami? (...,12.2,2012, george busch, ano, ano, (rozpíšte sa k tomu trochu)
10. Napíšte najlepší vtip aký ste kedy videli poprípade aj obrázok, ale fakt len vtipné veci .Môžte toho pridať viac. (...)
11. Koľko partnerov/iek si už mal/a? (2)
12. Bojíš sa niekedy vyjadriť svoj názor?(nie, som úprimná a niekedy ma to stojí aj miesto)
13. Páčil sa ti tento dotazník? (áno/nie)
14. Aké cudzie jazyky ovládaš a ako dobre(stupnica ako v škole), namiesto češtiny daj hviezdičku* a namiesto slovenčiny medzeru (angličtina – 2, ,*,nemčina-4)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2. pizza
- fialová)
- Lady Gaga
- hip-hop
3. Nie, nepáči je to úplne doriadená politika všetkos i hrabú pre seba.
4. Najlepšie mi ide chémia a na 1. triedu si pamätám lebo som bola celý rok chorá mala som 3x zápal pľuc a učila som sa v nemocnici
5. Fotošoop
6. nemotornosť, lenivosť, maľovanie , hh
7. vadí mi netolerantnost, rozmaznanost a zboznujem ...to ako dokazem veci rychle zbabrat
8. nie nastastie nie
9. Taký že raz to príde.Dátum neviem ale bude to asi okolo roku 3000 ked nie viac. Ano.Samozrejme .
10.Nemám najlepšííí
11. 1
12.Ano ja nikdy nehovorím čo si myslím ešte by ma odtiaľ vyrazlil hehe
13. Mne celkom hej
14. Angličtina - 2, nemčina-4, ,*, francuztina-7, xD
tak tooto sú moje názory ako vzor
2. Pečené kurča
- čiena, fialová
- Bruce Dickinson
- metal, rock
3. nwzaujímam sa politikou velmi
4. teraz nvm cvika abo TPP abo VAZ nvm mozno anglina
- 1 Triedu ?nepamatam
5. ked sa nudim tak skicar inac ficim na ICQ
6. NIC :d talent neprestajne citat knihy
7. vadi ze som citlivka a mam rada? nvm som dobra
8. bola
9. Nebude, aspon teraz nie..preco?lebo tomu proste neverim
- 4 svetová podla mna nebude a ked ano tak tu uz nebudem ja
10.Fararova prva kazen je to dlhe nechce sa mi to tu davat
11. v podstate 2
12. niekedy hej
13. co nespravim ked sa nudim
14. , ,anglina 1, rustina 2
2. Aké je vaše obľúbené – jedlo (chlieb)
- Farba (oranžová, uvedte iba jednu )
- Spevák a speváčka (Rihanna)
- Hudobný štýl (rap)
3. Páči sa vám naša sučastná politika na Slovensku? Popíšte prečo áno alebo nie. Čo by ste na nej zmenili.(Nie lebo ..je ...a ...lebo .ja ....)
4. Ktorý predmet vám v škole ide/išiel najlepšie a pamätáte sa na 1. Triedu ?(matematika, nie)
5. Používate v súčastnosti nejaký program? (photoshop, gimp, skicár, ...)
6. Čo vám ide najviac, na čo máte talent? (tanec, spev, maľovanie, gramatika, prísnosť)
7. Čo vám na vás vadí a čo naopak na sebe zbožňujete.(vadí mi ... a ... a zbožňujem ... a ...)
8. Boli ste niekedy svedkom nejakej dopravnej nehody, policajnej naháňačky alebo nejakej podobnej akcie?(áno, ked som išiel domov videl/a som ...)
9. Aký máte názor na koniec sveta? Kedy podľa vás bude, pokúste sa určiť dátum. A čo by asi mohlo byť dôvodom? Zanikne ľudstvo? V 4. Svetovej vojne sa bude bojovať kameňmi a drevenými palicami? (...,12.2,2012, george busch, ano, ano, (rozpíšte sa k tomu trochu)
10. Napíšte najlepší vtip aký ste kedy videli poprípade aj obrázok, ale fakt len vtipné veci .Môžte toho pridať viac. (...)
11. Koľko partnerov/iek si už mal/a? (2)
12. Bojíš sa niekedy vyjadriť svoj názor?(nie, som úprimná a niekedy ma to stojí aj miesto)
13. Páčil sa ti tento dotazník? (áno/nie)
14. Aké cudzie jazyky ovládaš a ako dobre(stupnica ako v škole), namiesto češtiny daj hviezdičku* a namiesto slovenčiny medzeru (angličtina – 2, ,*,nemčina-4)