Zverujete vsetko, co vas trapi ihned vasej polovicke?
Priatel mi totiz dohovaral, ze ak sa dvaja miluju a su dlhodobo spolu, mali by si vzajomne zverovat nie len tie dobre spravy, ale aj tie zle. A vzdy riesit aj to, preco toho druheho nieco trapi, mrzi, ci je sklesly...
@anjelik263 vo všeobecnosti sú moje skúsenosti také že sa mi všetky vzťahy začali posierať v momente keď som prestal riešiť či polovičke môžem alebo nemôžem niečo povedať a radostne že môžem som jej hovoril prakticky všetko. aj keď to zas asi do veľkej miery bude tým že až vtedy ich naplno udrelo poznanie aký som nedospelý nezodpovedný neschopný nič . každopádne nech už je dôvod akýkoľvek, tak kým som bol vo vzťahoch hlavne bútľavou vŕbou, tak boli nádherné
vačšinou poviem ked ma niečo ťaží... a tak isto očakávam od neho aby sa mi zveril aj s tými zlými vecami... dotklo by sa ma ak by mi o nejakých vážnejších chúlostivejších veciach nepovedal, brala by som to tak, že ma neberie ako súčasť jeho života, že ma do jeho vecí nič nie je a nemusím vedieť čo sa s ním deje...
beriem to ako neoddeliteľnú súčasť vzťahu, nehovorím že "všetko a ihneď", ale cítil by som sa doslova urazene keby som videl že moju (neexistujúcu) polovičku niečo trápi, ale ani za boha mi to nepovie..
ked clovek v sebe ututlava pocity a skatulkuje a schovava si ich pre seba obycajne skor ci neskor vybuchne ako sopka presne na toho kto za to nemoze...cize som rozhodne za...hovorit hned neodkladat neprikraslovat..koniec koncov kto vas dokaze pochopit lepsie?
Áno, moje druhé ja vie o všetkých mojich starostiach a trápeniach
Ale seriózne - keby som mala priateľa, tak by som tak nejako očakávala, že sa o takýchto veciach budeme rozprávať, aby sme mohli byť jeden druhému oporou, bútľavou vŕbou, osobným poradcom... Neuznávam to, ak si jeden z dvojice niečo necháva pre seba a dusí to v sebe a trápi sa tým a len potom naraz na toho druhého vybuchne... alebo ten druhý vidí, že niečo je v neporiadku a ani za svet nevie prísť na to, čo sa deje...
Hovoríme si všetko, vrátane toho, čo sme jedli na obed, kedy sme vstávali, ale občas sa cítim zle, keď chudáčik musí hodinu počúvať, kto ma nasral v škole.
Ale hovoríme si všetko už od začiatku, vždy som mu verila, a cítila by som sa zle, keby sme pred sebou mali nejaké tajnosti.
ano, lebo nastavajuci je nielen manzelom, ale aj priatelom v kazdom slova zmysle .. viem, ze mi poradi, utesi, povzbudi .. a uz casto samotne rozpravanie zmensi trapenie , zvykli sme si byt k sebe otvoreni a rozhovor vzdy pomahal
Myslím že každý by mal hovoriť to čo uzná za vhodné. Niekto potrebuje viac niekto menej. Ja som čo sa týka problémov tiež viac uzavretý a príde mi to normálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale niekedy, keď je toho veľa alebo na tom trvá
je to na prd trapit sa sama.
Ale seriózne - keby som mala priateľa, tak by som tak nejako očakávala, že sa o takýchto veciach budeme rozprávať, aby sme mohli byť jeden druhému oporou, bútľavou vŕbou, osobným poradcom... Neuznávam to, ak si jeden z dvojice niečo necháva pre seba a dusí to v sebe a trápi sa tým a len potom naraz na toho druhého vybuchne... alebo ten druhý vidí, že niečo je v neporiadku a ani za svet nevie prísť na to, čo sa deje...
Ale hovoríme si všetko už od začiatku, vždy som mu verila, a cítila by som sa zle, keby sme pred sebou mali nejaké tajnosti.