Chcela by som sa spýtať, či mi by mi niekto vedel poradiť, ako zviditeľniť svoje skladby. Ak máte nejaké stránky alebo niečo podobné kam by som to mohla dať tak dajte vedieť.
soundcloud, pripadne facebook a platena reklama lebo inak si neviem predstavit ze sa to da popravde bandzone je tak trochu mrtvy, alebo si doziva sovj diskopribeh
na soundcloud to asi dávať nebudem lebo si ešte potrebujem kúpiť veci na nahrávanie lebo ten zvuk je dosť nekvalitný kedže som to zatial nahrávala iba cez notebook síce už mám videá na youtube ale aj tak
ty moj smutek ty mas aky JEBIS HLAS v tej nirvane aj v pixies !!! ochpadnem... a len taka rada... asi si tu nova alebo ja neviem, ale ked dakomu odpisujes tak ho tagni lebo pokial clovek forum nezalozil tak mu to upozornenie ze niekto odpisal nenahodi.. som si to vsimol uz minule ze si to spravila a keby som nebol moc moc moc moc zvedavy tak na to zabudnem a ani neviem ze si sem dake linky nahodila.... a tagujes vlastne tak ze napises @ a hned za tym nick uzivatela ktoremu to je adresovane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov