Zviditeľnenie stránky: Ako si propagovať web bez reklamy?
Vie mi niekto poradiť ako by som si mal zviditeľniť internetovú stránku » aimex.sk/... ?
Má to byť internetový obchod, nechcem veľmi investovať do reklamy, iba by som potreboval poradiť triky ako byť vo vyhladávačoch medzi prvými. napr. pri hľada
@inequity žiaden eshop (teda pokiaľ jeho jediným cieľom nie je mať čo najvyššie náklady na hosting) nechce nezainteresovaných návštevníkov... on chce, aby ľudia čo hľadajú nejaký tovar našli jeho...
Ceny nepatria medzi zrovna najlacnejsie. Popis tovaru je slaby miestami neodborny, stranka je prilis tmava ... mna ta stranka tak trocha odradza, nekupil by som si tam nic.
@reflexe zakladáš eshop, chceš predávať tovar ale zároveň nechceš/nemôžeš investovať do marketingu/reklamy, tak sa skôr pýtam PREČO vlastne zakladáš shop, keď nemáš prostriedky na rozbeh shopu?
@piter09 - "ale 86% ludi hlada prave doplnok k 86% informaciam, ktore nie su na googli"
to je omyl, 98% ľudí si akurát myslí že hľadá doplnok k 86% informácií ktoré nie sú na googli. toto je jeden z daných prípadov
@reflexe - skús do googla napísať "seo", "search engine optimization", kombinuj so slovami "how to do", a "tutorial", otváraj a čítaj.
ďalšie veci by mohli byť napríklad "social network marketing" a podobne. ďalšie veci by mohli byť také čo ťa mohli aj napadnúť - skupina/fanstránka na facebooku, alebo tak.
Áno jedna z možnosti OFF PAGE SEO je registrácia do internetových katalógov. Využi katalógy z vysokým pagerankom 3,4,5. Ďalšou možnosťou je odkazovať na svoje stránky z blogu. Propagácia na sociálnych sietiach,v diskusiách,virálny marketing alebo najlepšie čo môže byť pre eshop je Affiliate marketing. K Affiliate potrebuješ software AffilBox alebo Post Affiliate pro. Viac informácii nájdeš tu: » freeweb0.webnode.sk/zautomatizujte-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ako nakupovat, obchodne informacie, bezpecny nakup ... je toho nejak vela.
@reflexe zakladáš eshop, chceš predávať tovar ale zároveň nechceš/nemôžeš investovať do marketingu/reklamy, tak sa skôr pýtam PREČO vlastne zakladáš shop, keď nemáš prostriedky na rozbeh shopu?
to je omyl, 98% ľudí si akurát myslí že hľadá doplnok k 86% informácií ktoré nie sú na googli. toto je jeden z daných prípadov
@reflexe - skús do googla napísať "seo", "search engine optimization", kombinuj so slovami "how to do", a "tutorial", otváraj a čítaj.
ďalšie veci by mohli byť napríklad "social network marketing" a podobne. ďalšie veci by mohli byť také čo ťa mohli aj napadnúť - skupina/fanstránka na facebooku, alebo tak.
ale inak tomáš s tou otázkou celkom pekne trafil
» freeweb0.webnode.sk/zautomatizujte-...