ked som robil pre nucem a chodil skoro rano do ba, raz som videl z mhd cestou k zehrianskej ist po takom chodniku 2 ludi, chlapa a zenu, kde zena viedla chlapika v obojku. musel to byt nejaky subdom par alebo ako sa to vola
ja ked som mala takeho izboveho zajacika tak na neho som mala voditko...ono to slo tak popod labky...a som s nim na luku tak chodila aby sa napasol tiez sa par ludi cudovalo ked ma videli
@mefistofel aale je do velkej klietky ,velky vybeh, len pre nho vzadu zahrada. a ja som chcela Bugsa Bunnyho ked som bola mala, a šimpanza ked byval Nas Carly.
nie ja som chcel Rys-a normalne ako mačku chovat aj von by so s nim chodil na voditku behat, maznat sa s nim a podobne a este stale chcem nie len chcel, to patri medzi moje sny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a videla som venčiť hada, ale nebol na vodítku
tak,beriem spat,no.
@vladqog neviem preco, mi to nepride az take som asi pocula uz o takom
sice toto som nevidel na vlastne oci ale je to velmi nezvycajne
ten den ked ides vencit anakondu , taka džuba na voditku a druhy chlap psa
hotova som z neho
nie ja som chcel Rys-a normalne ako mačku chovat aj von by so s nim chodil na voditku behat, maznat sa s nim a podobne a este stale chcem nie len chcel, to patri medzi moje sny